Een robotstofzuiger voor het tapijt

Een robotstofzuiger voor het tapijt

Een robotstofzuiger die ook moeiteloos uw tapijt reinigt, bij Zoef Robot bieden wij zulke stofzuigers aan. Veelal kunnen robotstofzuiger namelijk moeilijk of niet op een tapijt komen. Mocht dit wel het geval zijn dan is de tweede opgave het tapijt schoon krijgen, vaak heeft een robotstofzuiger daar moeite mee vanwege de oneffenheden die in het tapijt zitten. Met als gevolg dat u zelf nog een keer aan de slag kan om het tapijt te stofzuigen. Om die reden bieden wij in ons assortiment robotstofzuigers aan die geschikt zijn voor diverse soorten vloeren.

 

Modellen geschikt voor het tapijt

Zoef Robot heeft een assortiment met verschillende modellen die geschikt zijn voor een tapijt of vloerbedekking met een maximale drempelhoogte van 1 cm. Een van die modellen is robotstofzuiger Jannie. De stofzuiger kan overweg met tapijt doordat de wielen zich automatisch in hoogte kunnen aanpassen. Verder heeft Jannie een hoofdborstel aan de onderzijde, deze zorgt ervoor dat het vuil op een tapijt snel, eenvoudig en goed kan worden opgezogen. De borstel in combinatie met de krachtige zuigkracht zorgen voor een schoon resultaat.

Een model die beschikt over meerdere handige functies is robotstofzuiger Bep. De stofzuiger is geschikt voor laagpolige tapijten en vloerbedekking. Daarnaast is dit de stofzuiger voor huisdierharen. Als huisdiereigenaar kent u de frustraties wel van haren die overal liggen en gemakkelijk in het tapijt blijven zitten. Dankzij de extra krachtige motor zuigt Bep de haren gemakkelijk uit uw tapijt.

In ons assortiment zitten ook robotstofzuigers met een dweilfunctie, zoals robotstofzuiger Anna. Deze stofzuiger beschikt over een ingebouwde gyroscoop, met deze functie maakt de robotstofzuiger een plattegrond van de ruimte. Aan de hand daarvan wordt de meest efficiënte schoonmaakroute gepland. Door deze functie heeft de stofzuiger duidelijk in kaart wanneer de dweilfunctie bijvoorbeeld uit moet, omdat de stofzuiger overgaat op het tapijt.

 

Meer informatie over robotstofzuigers

Bij Zoef Robot bieden wij niet alleen robotstofzuigers aan, maar ook alle stofzuiger accessoires voor het geval dat er iets moet worden vervangen. Mocht u daarnaast twijfelen welke robotstofzuiger het beste past bij uw huishoud wensen? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail [email protected]. Wij helpen u namelijk graag verder bij het maken van de juiste keuze, middels ons passende advies!