• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

UV-C Robot

uv-c-robot-saar

Uw bed zonder huisstofmijt? UV-C Rob Saar dood deze automatisch! 

Mini robot Saar dood bacteriën en virussen waar u wilt. Uw laptop, muis, telefoons, tafels, bed, deurklinken etc. zijn binnen een handomdraai vrij van bacteriën.

UV-C Robot

Een UV-C robot is een steriliserende mini robot. Binnen enkele seconden doodt de robot 99,99% van de bacteriën, huisstofmijten, virussen en ziektekiemen. De robot doet dit door middel van UV-C licht en ultrasone golven. Bacteriën bevinden zich overal in onze leefomgeving, we staan er alleen niet dagelijks bij stil. Dit komt omdat ze met het blote oog niet te zien zijn. Ondanks dat ze niet zichtbaar zijn voor het blote oog verspreiden ze wel diverse ziektekiemen en infecties wat op zijn beurt slecht kan zijn voor onze gezondheid.

Huisstofmijt bestrijden met de UV-C robot

Wanneer u last ervaart van een huisstofmijt allergie dan is een UV-C robot ideaal. Op het moment dat u de robot op een bed plaatst zal deze ultrasone golven gebruiken om de huisstofmijt naar boven trillen. Als dat is gebeurd kan de huisstofmijt vervolgens worden gedood met het UV-C licht. Dit geldt zelfs voor de mijten die diep in uw matras verborgen zitten. UV-C robot Saar beschikt over sensoren. Dankzij de sensoren is Saar in staat om te weten op welke moment ze onder een dekbed of laken rijdt. De kans dat UV-C robot Saar van het bed valt is erg klein, ze bevat namelijk 24 sensoren die de randen van het bed herkennen en hiermee wordt voorkomen dat ze valt.

UV-C robots zijn multifunctioneel

Bij last van verkoudheid, huiduitslag of allergieën wilt u hulpmiddelen die u daar zo snel mogelijk van af helpen. Een UV-C robot is een van die hulpmiddelen. Het is een hulpmiddel dat zowel effectief als makkelijk in gebruik is. De modellen beschikken veelal over een compact formaat waardoor u ze gemakkelijk kunt meenemen. Een avond slapen in een hotel voelt dan net als thuis. Een andere handigheid is dat UV-C robot Saar ook kan worden gebruikt als een powerbank om uw mobiele telefoon of andere devices op te laden. Hier is wel nog een USB-kabel voor nodig.

Wij bieden ook advies aan over onder andere uv stofzuigers. Of wanneer u op zoekt bent naar een alternatief die niet gericht is op het aanpakken van alle virussen en bacteriën, zoals een Zoef Robot stofzuiger. Deze robot zorgt wel voor schone vloeren en filtert de fijne stof uit de ruimte. Ideaal voor een schoon huishouden.