• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verschillende type robotstofzuigers

Robotstofzuigers met leegstation

Bij Zoef Robot hebben onze robot stofzuigers een ingebouwde stofbak waarin vuil wordt verzameld. Deze  bakken zijn vaak klein vanwege het compacte formaat van de dweilrobot. Het is belangrijk om regelmatig de stofbak leeg te maken om de stofzuigrobot optimaal te laten functioneren. Bij ons nemen een van onze robotstofzuigers genaamd Willem en Arie deze taak van je over. Willem en Arie zijn uitgerust met een leegstation. Wanneer de stofbak vol is, keert de robotstofzuiger automatisch terug naar het laadstation en leegt hij het opgezogen vuil. Je hoeft er dus niet meer aan te denken. Het leegstation kan tot wel 60 dagen aan vuil opslaan. 

 

Stofzuigrobots met dweilfunctie

Stofzuigrobots verwijderen veel stof van de vloer, maar fijnstof kan achterblijven en niesbuien veroorzaken. Daarom is een robot stofzuiger met dweilfunctie een goede keuze. Bij Zoef Robot hebben we verschillende opties beschikbaar (Willem, Bep, Jannie & Arie). Je kunt de dweilfunctie direct aanschaffen of later apart bestellen en aan de zuigrobot bevestigen bij de Bep. Sommige modellen gebruiken een droge microvezeldoek om fijnstof op te vangen, terwijl andere een waterreservoir hebben voor een natte dweilfunctie. Let op: de robot gaat niet heen en weer om hardnekkige vlekken te verwijderen. Een robotstofzuiger vermindert echter wel aanzienlijk de noodzaak voor handmatig stofzuigen en/of dweilen. Stofzuigerrobot Arie kan dit tegelijk!

Robotstofzuigers tegen dierenharen

Als huisdierbezitter weet je dat rondvliegende dierenharen een alledaagse uitdaging vormen. Gelukkig hebben we bij Zoef Robot speciaal hiervoor Bep ontwikkeld, de ideale robotzuiger voor tegen dierenharen. Bep is uitgerust met een extra krachtige motor die moeiteloos haren opzuigt. In tegenstelling tot onze andere modellen heeft Bep geen hoofdborstel aan de onderzijde waar haren aan blijven klitten. Hierdoor kan Bep zonder onderbrekingen doorgaan met het schoonmaken van de vloer, zelfs met de aanwezigheid van huisdierharen. Bep is op zijn best op harde vloeren zoals laminaat, hout, tegels en PVC vloeren. Bij hogere tapijt of vloerkleden zullen de haren moeilijker te verwijderen zijn.

UV-C licht tijdens het stofzuigen en/of dweilen!

Onze nieuwe robotstofzuiger Arie heeft het allemaal. Deze heeft namelijk aan zijn onderkant een UV-C licht, waardoor hij tijdens het stofzuigen/dweilen ook onzichtbare bacteriën doodt. Deze robotstofzuiger zorgt dus voor een extra schoon en verfrissend huis. Ook kan deze dweilen en stofzuigen tegelijkertijd, waardoor je hem niet apart hoeft in te stellen op dweilen of stofzuigen, nu kan hij het tegelijkertijd en zorgt hij dus voor een extra snel schoon huis.

 

Verschillen tussen de robotstofzuigers

Willem en Arie

Er zijn veel vragen over de verschillen van robotstofzuigers Willem en Arie. Ze lijken best op elkaar, aangezien ze beide robotstofzuigers zijn die kunnen dweilen en stofzuigen en ze hebben beide een afzuigunit. Arie is ons nieuwste model en deze is ook te bestellen met afzuigunit: Arie met afzuigunit. Deze heeft een paar extra goede functionaliteiten en eigenschappen die zich onderscheiden van de meeste andere robotstofzuigers. Zo heeft Arie UV-C licht waar hij onzichtbare bacteriën doodt tijdens het stofzuigen/dweilen.

Willem hebben we al iets langer dan Arie en dit is onze geavanceerde robotstofzuiger/dweilrobot met afzuigunit. Deze is net als Arie voorzien van Lidar navigatie. Dit is een nieuwe ontwikkeling in de robots, waardoor de robot een slimme en intelligente navigatie hebben. Ook kun je bij beide robots een plattegrond maken van de ruimtes waar zij aan het werk moeten gaan. Beide robots hebben verschillende standen. Zo kun de zuigkracht instellen van ultra stil tot maximaal. Willem heeft een iets hardere zuigkracht en kan dus net iets meer en sneller naar binnen zuigen. Ook heeft Willem een grotere stofbak inhoud, waardoor er meer in kan voordat je het stofbakje hoeft te legen. De Willem beschikbaar met een afzuigunit:willem met afzuigunitDe Willem is ook te bestellen met accessoires zet: Willem met accesoires set.

Bep en Jannie

Bep 4.0:

  • Geschikt voor huisdierenhuishoudens dankzij grote zuigmond en ontbreken van hoofdborstels.
  • Beschikt een LIDAR-scan voor slimme navigatie met virtuele muren en no-go zones.
  • Optioneel dweilsysteem voor vloerreiniging.

Jannie 4.0:

  • Gyroscoop zorgt voor gestructureerde reiniging zonder herhaalde plekken.
  • 2-in-1 stofbak/waterreservoir maakt gelijktijdig stofzuigen en dweilen mogelijk.
  • Slimme navigatie met magnetische strips.
  • Afstandsbediening voor gemakkelijke bediening.

Kortom, Bep 4.0 is ideaal voor huisdierenhuishoudens en biedt optioneel dweilen, terwijl Jannie 4.0 gestructureerde reiniging combineert met slimme navigatie voor een grondig schone vloer.

Verschillende types robotstofzuigers