• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verschillende type robotstofzuigers

Robotstofzuigers met leegstation

Bij Zoef Robot hebben onze robot stofzuigers een ingebouwde stofbak waarin vuil wordt verzameld. Deze bakken zijn vaak klein vanwege het compacte formaat van de dweilrobot. Het is belangrijk om regelmatig de stofbak leeg te maken om de stofzuigrobot optimaal te laten functioneren. Bij ons neemt een van onze robotstofzuigers genaamd Willem deze taak van je over. Willem is uitgerust met een leegstation. Wanneer de stofbak vol is, keert hij automatisch terug naar het laadstation en leegt hij het opgezogen vuil. Je hoeft er dus niet meer aan te denken. Het leegstation kan tot wel 60 dagen aan vuil opslaan.

Robot stofzuiger

Stofzuigrobots met dweilfunctie

Stofzuigrobots verwijderen veel stof van de vloer, maar fijnstof kan achterblijven en niesbuien veroorzaken. Daarom is een robot stofzuiger met dweilfunctie een goede keuze. Bij Zoef Robot hebben we verschillende opties beschikbaar (Willem, Bep, Jannie & Anna). Je kunt de dweilfunctie direct aanschaffen of later apart bestellen en aan de zuigrobot bevestigen. Sommige modellen gebruiken een droge microvezeldoek om fijnstof op te vangen, terwijl andere een waterreservoir hebben voor een natte dweilfunctie. Let op: de robot gaat niet heen en weer om hardnekkige vlekken te verwijderen. Een robotstofzuiger vermindert echter wel aanzienlijk de noodzaak voor handmatig stofzuigen en/of dweilen.

Dweilrobot

Robotstofzuigers tegen dierenharen

Als huisdierbezitter weet je dat rondvliegende dierenharen een alledaagse uitdaging vormen. Gelukkig hebben we bij Zoef Robot speciaal hiervoor Bep ontwikkeld, de ideale robotzuiger voor tegen dierenharen. Bep is uitgerust met een extra krachtige motor die moeiteloos haren opzuigt. In tegenstelling tot onze andere modellen heeft Bep geen hoofdborstel aan de onderzijde waar haren aan blijven klitten. Hierdoor kan Bep zonder onderbrekingen doorgaan met het schoonmaken van de vloer, zelfs met de aanwezigheid van huisdierharen. Bep is op zijn best op harde vloeren zoals laminaat, hout, tegels en PVC vloeren. Bij hogere tapijt of vloerkleden zullen de haren moeilijker te verwijderen zijn.

Beste robotstofzuiger