• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Voordelen van een stofzuigrobot

Als je niet thuis bent

Een van de grootste voordelen van een robot stofzuiger is dat je je huis automatisch kan laten stofzuigen terwijl je weg bent. Hoewel je het huis vooraf moet opruimen, kun je daarna gerust vertrekken. Bij thuiskomst wacht er een schone vloer op je. Nog beter is het wanneer je een robotstofzuiger kiest met een programmeerfunctie.  Hiermee kun je bijvoorbeeld voor de komende 8 dagen een schoonmaakschema instellen. Zo geniet je elke dag van een gestofzuigd huis. Natuurlijk is het handig om te weten hoe je robotzuiger te werk gaat, daarom raden wij de pagina Hoe werkt een robotstofzuiger? aan. 

Minder stofzuigen

Hoewel een stofzuigrobot een handige toevoeging is, vervangt het niet volledig de reguliere stofzuiger. Vooral basismodellen worden gebruikt in combinatie met handmatig stofzuigen. Je kunt zelf vaker het stofzuigen overslaan, maar het is nog steeds nodig om kieren, plinten en de trap zelf te stofzuigen. Met een robotzuiger neem je echter het grootste deel van het stofzuigwerk uit handen, waardoor je minder vaak de traditionele stofzuiger hoeft te gebruiken. We raden je alsnog aan onze pagina Advies over robotstofzuigers te bekijken, voor alle nodige informatie.

Robot stofzuiger

Onder meubels 

Stof verzamelt zich vaak onder je bank of bed. Een robotstofzuiger kan daar eenvoudig bij komen. Al onze robot stofzuigers hebben namelijk een plat ontwerp, waardoor ze ook onder je meubels kunnen schoonmaken. Let wel op de hoogte van de dweilrobot, omdat deze kan variëren. Onze stofzuig robots hebben hoogtes van 7,5 cm, 7,6 cm en 10 cm. Zorg er daarom ook voor dat je bij het kiezen van een robotzuiger let op de hoogte die geschikt is voor jouw meubels. Of bekijk onze pagina over Verschillende type robotstofzuigers.

Beste robotstofzuiger

Huisdieren

Als huisdierbezitter ben je bekend met de constante strijd tegen rondvliegende dierenharen. Regelmatig stofzuigen is onvermijdelijk. Wil je deze taak minder vaak zelf uitvoeren, dan is een robotstofzuiger een geweldige optie. Voordat je echter de eerste beste stofzuigrobot aanschaft, is het belangrijk om te weten waar hij aan moet voldoen om effectief dierenharen op te zuigen. Bekijk daarom onze pagina Hoe kies ik een robotstofzuiger?