• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zwembadrobot

zwembadrobot-zoef


Geniet van het gemak van een zwembadrobot van Zoef Robot en ervaar meer vrije tijd terwijl de robot het werk voor u doet. Bestel vandaag nog en geniet moeiteloos van een schoon zwembad!

Zwembadrobot

Bespaar tijd en geniet meer van uw zwembad met een van onze zwembadrobots. Deze autonome schoonmaakhulpjes nemen de taak van het reinigen van uw zwembad volledig over, waardoor u meer vrije tijd heeft om ervan te genieten. Een veilige en efficiënte oplossing om uw zwembad helder en schoon te houden, zonder de tijdrovende klus zelf te hoeven doen. Bent u aan het twijfelen of weet u niet waar je rekening mee moet houden? Bekijk dan onze adviespagina.

Hoe werkt een zwembadrobot?

Ontdek het gemak van de zwembadrobots van Zoef Robot. Kies uit een draadloze robot met bewegingsvrijheid als een vis of een direct bruikbare robot met kabel. Laat de robot langzaam in het water zakken, vul hem met water door beweging in het water, en hij gaat automatisch aan de slag. Met meerdere borstels worden bodem en randen grondig gereinigd. De filterbakken vangen vuil water op, reinigen het en spuiten het weer terug in het zwembad. Dankzij de ingebouwde gyroscoop worden er geen plekken overgeslagen. Na het schoonmaken kunt u de robot eenvoudig uit het water tillen. Wilt u meer weten over de werking van een zwembadrobot? Klik dan op de link om alle details te ontdekken!

Verschillende Zwembadrobots Zoef Robot

Ontdek de zelfstandige zwembadrobots van Zoef Robot. Kies de juiste robot op basis van uw zwembadgrootte. Inge is geschikt voor zwembaden tot 100m², lichtgewicht en eenvoudig op te tillen. Ada heeft een 15 meter kabel en is ideaal voor zwembaden tot 130m², met 2 motoren voor gemakkelijk gebruik. Ranomi, met 3 motoren en een 15 meter kabel, reinigt wanden en is geschikt voor zwembaden tot 130m². Geniet van verschillende schoonmaakopties en eenvoudige bediening via de Bluetooth-app. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen voor advies op maat.

 

Verwachtingen

Met de innovatieve zwembadrobots van Zoef Robot ervaart u ultiem gemak. Kies uit een draadloze robot met volledige bewegingsvrijheid of een direct bruikbare robot met kabel. Laat de robot geleidelijk in het water zakken, vul hem met water door beweging en hij begint automatisch met reinigen. De grondige reiniging van bodem en randen gebeurt met meerdere borstels, terwijl de filterbakken vuil water opvangen, reinigen en terug spuiten in het zwembad. Met de ingebouwde gyroscoop worden geen plekken overgeslagen. Na het schoonmaken tilt u de robot moeiteloos uit het water. Verwacht moeiteloos schoonmaakwerk en een onberispelijk zwembad.