• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zwembadrobot

zwembadrobot-zoef

Zwembadrobot

Heeft u een zwembad in de tuin en wilt u meer tijd om hiervan te genieten? Dan is een zwembadrobot de ideale oplossing. Een zwembadrobot maakt uw zwembad op een veilige manier geheel zelfstandig schoon en neemt deze tijdrovende klus uit handen. 

Hoe werkt een zwembadrobot?

De zwembadrobots van Zoef Robot zijn erg gemakkelijk om te gebruiken. Bij de aanschaf van een zwembadrobot kunt u kiezen voor een robot met kabel en voor een draadloze robot met een ingebouwde accu. Een draadloze zwembadrobot heeft als voordeel dat deze zo vrij als in een vis door het water kan bewegen, daarentegen is het wel belangrijk om de accu eerst volledig op te laden, dit duurt 4 tot 5 uur. Een zwembadrobot met kabel kan meteen aan de slag nadat u deze op het stroomnet heeft aangesloten.

Als de zwembadrobot is ingeschakeld, laat u deze langzaam in het water zakken. Vervolgens beweegt u de robot heen en weer om hem met water te vullen. Wanneer de zwembadrobot gevuld is met water zal hij automatisch naar beneden zakken en gaat hij aan de slag met het schoonmaken van uw zwembad. Onze zwembadrobots beschikken over meerdere borstels waarmee ze de bodem en de zwembadranden schoon kunnen schrobben. De zwembadrobots hebben filterbakken om het vuile water in op te vangen, te reinigen en vervolgens weer terug het zwembad in te spuiten. Dankzij de ingebouwde gyroscoop kan een zwembadrobot zelf zien op welke plekken al is schoongemaakt, en worden er geen plekken overgeslagen. Nadat de robot klaar is met het schoonmaken van uw zwembad kunt u hem gemakkelijk aan de handvatten uit het water tillen.

Zwembadrobots van Zoef Robot

In het assortiment van Zoef Robot bieden wij diverse zwembadrobots die allemaal geheel zelfstandig uw zwembad kunnen schoonmaken. Welke robot voor uw de juiste keuze is, is onder andere afhankelijk van de grote van uw zwembad. Zo is Zwembadrobot Inge geschikt voor het reinigen van zwembaden met een maximale bodem oppervlakte van 100m². Deze robot is licht in gewicht, waardoor het erg gemakkelijk is om deze in en uit het water te tillen. Zwembadrobot Maarten is ideaal voor zwembaden met maximaal 120m² aan bodem oppervlakte. Deze robot maakt 10 meter per minuut schoon! Zowel zwembadrobot Inge als Maarten werken met een ingebouwde accu. Geeft u de voorkeur aan een bekabelde zwembadrobot? Dan is Zwembadrobot Ada voor u de juiste keuze! Ada heeft een kabel van 15 meter lang en is geschikt voor zwembaden met een maximale bodem oppervlakte van 150m². 

Wilt u naast een schoon zwembad ook een strak gazon in uw tuin? Hiervoor vindt u bij Zoef Robot diverse handige robotmaaiers om ook deze klus uit handen te nemen, u heeft hierbij de keuze uit robotmaaiers met en zonder app bediening. Vragen over onze robots? Neem dan even contact met ons op en wij kunnen u adviseren over welke robot het meest geschikt is voor uw situatie.