• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hoe kies ik een robot stofzuiger?

Wat verwacht je van een robotstofzuiger?

Op zoek naar een stofzuigrobot? Een basismodel volstaat als aanvulling op je reguliere stofzuiger. Wil je echter dagelijks gebruikmaken van de robot of hem via je telefoon bedienen? Kies dan voor een geavanceerder model. Houd er rekening mee dat een robotstofzuiger niet al het werk overneemt. Traptreden en plinten moet je helaas nog steeds zelf stofzuigen. Ontdek hier de beste robotstofzuiger voor jouw behoeften.

Robot stofzuiger

Soort vloer

Op zoek naar een robotstofzuiger? Voor harde en gladde vloeren zijn de meeste modellen geschikt, maar hoogpolige tapijten of vloerkleden kunnen een uitdaging zijn. Speciaal voor grove tegelvloeren is Jannie ideaal, dankzij haar hoger geplaatste zijborstels die minder snel slijten. Bij laagpolige vloerkleden presteert Jannie het beste met haar krachtige hoofdborstel. Let op: de meeste modellen kunnen niet over hoge drempels of vloerkleden (>1,5 cm) rijden, maar Jannie heeft hier minder moeite mee. Ontdek nu de voordelen van een robotstofzuiger voor jouw vloer!

Beste robotstofzuiger

Hoe groot is je huis?

Bij het kiezen van een robotstofzuiger is het belangrijk om rekening te houden met de oppervlakte die de robot moet stofzuigen. Wil je dat de stofzuigrobot meerdere ruimtes in één keer kan stofzuigen? Kies dan voor een robotstofzuiger met een accuduur van meer dan 90 minuten. Onze robotstofzuigers hebben een bedrijfsduur van ongeveer 120 minuten, afhankelijk van de ingestelde modus. Maak de juiste keuze voor een efficiënte schoonmaakervaring met een robotstofzuiger die perfect bij jouw behoeften past.

 

Heb je huisdieren?

Rondslingerende honden- of kattenharen vormen vaak een uitdaging voor robotstofzuigers vanwege hun kleine zuigmond. Kies daarom een robotstofzuiger met ronddraaiende middenborstels om zeker te zijn dat hij ook dierenharen opzuigt. Robotstofzuiger Bep is ideaal voor huishoudens met huisdieren. Met zijn krachtige motor zuigt Bep moeiteloos dierenharen op en verzamelt ze in de stofbak. Bovendien voorkomt het ontbreken van een hoofdborstel klitten. Geniet van een haarvrij huis met de effectieve prestaties van robotstofzuiger Bep. Ontdek nu de perfecte oplossing voor het opruimen van dierenharen! 

Dweilrobot

Wil je een smart stofzuigrobot?

Jannie en Anna zijn uitgerust met een gebruiksvriendelijke app waarmee je de robot eenvoudig kunt instellen en volgen. Bovendien kunnen ze worden gekoppeld aan Alexa en Google Assistant. Met de app kun je werktijden instellen, Live Track (alleen Anna) gebruiken, statusupdates ontvangen en foutmeldingen controleren. Je kunt zelfs de robot bedienen via de app en de batterijstatus controleren. Optimaliseer je schoonmaakervaring met de handige app-functionaliteit van Jannie en Anna. Maak nu gebruik van deze slimme functies voor een moeiteloze schoonmaakroutine! Voor meer informatie bekijk het artikel advies over robotstofzuigers.

Dweilrobot 2023

Moet je stofzuigrobot een navigatiemethode hebben?

Bij de keuze van een robotstofzuiger is de navigatiemethode erg belangrijk. Basismodellen hebben geen specifieke navigatiemethode en rijden willekeurig door je huis. Geavanceerdere modellen gebruiken systematische, willekeurige of GPS-navigatie. Hoe geavanceerder de robot, hoe systematischer de navigatie en hoe kleiner de kans dat de robotstofzuiger iets mist. Kies de juiste navigatiemethode voor een efficiënte en grondige reiniging van je huis. Ontdek nu de perfecte robotstofzuiger die aan jouw behoeften voldoet. Verbeter je schoonmaakroutine met geavanceerde navigatiefunctionaliteit! Of kijk bij verschillende type robotstofzuigers, om erachter te komen welke stofzuigrobot bij jou hoort.

Waar moet je op letten als je last hebt van allergieën? 

Als je last hebt van een stofallergie, is een robotstofzuiger met een speciaal uitblaasfilter essentieel. Een HEPA-filter is het meest geschikt voor mensen met allergieën, omdat het fijne stofdeeltjes, pollen en allergenen tegenhoudt, waardoor ze niet opnieuw in de kamer terechtkomen via de uitblaaslucht. Kies voor de juiste robotstofzuiger met een hoogwaardig uitblaasfilter om de luchtkwaliteit in huis te verbeteren en allergische reacties te verminderen. Creëer een gezondere leefomgeving en geniet van een stofvrij en allergievrij huis met een geschikte robotstofzuiger. Wil je meer weten over hoe werkt een robotstofzuiger?, bekijk hier voor meer handige en toepassende informatie. 

Robotstofzuiger 2023