• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hoe kies ik een robot stofzuiger?

Wat verwacht je van een robotstofzuiger?

Op zoek naar een stofzuigrobot? Een basismodel volstaat als aanvulling op je reguliere stofzuiger. Wil je echter dagelijks gebruikmaken van de robot of hem via je telefoon bedienen? Kies dan voor een geavanceerder model. Houd er rekening mee dat een robotstofzuiger niet al het werk overneemt. Traptreden en plinten moet je helaas nog steeds zelf stofzuigen. Ontdek hier de beste robotstofzuiger voor jouw behoeften.

Robot stofzuiger

Soort vloer

Op zoek naar een robotstofzuiger? Voor harde en gladde vloeren zijn de meeste modellen geschikt, maar hoogpolige tapijten of vloerkleden kunnen een uitdaging zijn. Speciaal voor grove tegelvloeren is Jannie ideaal, dankzij haar hoger geplaatste zijborstels die minder snel slijten. Bij laagpolige vloerkleden presteert Jannie het beste met haar krachtige hoofdborstel. Let op: de meeste modellen kunnen niet over hoge drempels of vloerkleden (>1,5 cm) rijden, maar Jannie4.0 heeft hier minder moeite mee, hetzelfde geld voor Jannie4.0 2-in-1 met dweilfunctie. Ontdek nu de voordelen van een robotstofzuiger voor jouw vloer!

Beste robotstofzuiger

Hoe groot is je huis?

Bij het kiezen van een robotstofzuiger is het belangrijk om rekening te houden met de oppervlakte die de robot moet stofzuigen. Wil je dat de stofzuigrobot meerdere ruimtes in één keer kan stofzuigen? Kies dan voor een robotstofzuiger met een accuduur van meer dan 90 minuten. Onze robotstofzuigers hebben een bedrijfsduur van ongeveer 120 minuten, afhankelijk van de ingestelde modus. Maak de juiste keuze voor een efficiënte schoonmaakervaring met een robotstofzuiger die perfect bij jouw behoeften past.

 

Heb je huisdieren?

Rondslingerende honden- of kattenharen vormen vaak een uitdaging voor robotstofzuigers vanwege hun kleine zuigmond. Kies daarom een robotstofzuiger met ronddraaiende midden-borstels om zeker te zijn dat hij ook dierenharen opzuigt. Robotstofzuiger Bep is ideaal voor huishoudens met huisdieren. Met zijn krachtige motor zuigt Bep moeiteloos dierenharen op en verzamelt ze in de stofbak. Bovendien voorkomt het ontbreken van een hoofdborstel klitten. Geniet van een haarvrij huis met de effectieve prestaties van robotstofzuiger Bep. Ontdek nu de perfecte oplossing voor het opruimen van dierenharen! 

Dweilrobot

Wil je een smart stofzuigrobot?

Jannie is voorzien van een gebruiksvriendelijke app voor het instellen en monitoren van de robot. Zij kan ook worden gekoppeld aan Alexa en Google Assistant. De app maakt het gemakkelijk om werktijden in te stellen. Bovendien kunt u de robot bedienen via de app en de batterijstatus controleren. Optimaliseer uw schoonmaakervaring met de handige app-functionaliteit van Jannie. Al onze robotstofzuigers zijn gebruikelijk met een App. Heel handig voor als u niet in de buurt van de robot bent bijvoorbeeld. Onze Arie en Willem hebben de meeste en vele functies in de App, zoals een kaart van de ruimte maken waar ze hebben gereden, zodat je in kunt stellen wanneer en in welke ruimtes de robot aan de slag moet gaan. Voor meer informatie bekijk het artikel advies over robotstofzuigers.

Dweilrobot 2023

Moet je stofzuigrobot een navigatiemethode hebben?

Bij de keuze van een robotstofzuiger is de navigatiemethode erg belangrijk. Basismodellen hebben geen specifieke navigatiemethode en rijden willekeurig door je huis. Geavanceerdere modellen gebruiken systematische, willekeurige of GPS-navigatie. Hoe geavanceerder de robot, hoe systematischer de navigatie en hoe kleiner de kans dat de robotstofzuiger iets mist. Kies de juiste navigatiemethode voor een efficiënte en grondige reiniging van je huis. Ontdek nu de perfecte robotstofzuiger die aan jouw behoeften voldoet. Verbeter je schoonmaakroutine met geavanceerde navigatiefunctionaliteit! Of kijk bij verschillende type robotstofzuigers, om erachter te komen welke stofzuigrobot bij jou hoort.

Waar moet je op letten als je last hebt van allergieën? 

Robotstofzuigers zijn ideaal voor mensen met allergieën. Bij Zoef Robot zijn alle modellen uitgerust met een HEPA-filter, dat de lucht extra zuivert en stof, virussen en bacteriën tegenhoudt. Met dagelijkse of frequente automatische reiniging zorgt de robot stofzuiger voor een schoner huis. Bovendien hebben alle modellen een ingebouwd dweilsysteem of de optie om dit toe te voegen, waardoor zelfs de kleinste stofdeeltjes worden verwijderd. Jannie biedt het beste dweilsysteem en het grootste waterreservoir. Voor ernstige allergieën is de UV-C Robot Saar een aanrader. Ook hebben wij een robotstofzuiger met UV-C licht die bacteriën en andere huisstofmijten kan doden. Dit is onze nieuwe robotstofzuiger Arie. Verbeter uw leefomgeving met onze allergievriendelijke robotstofzuigers.  Wil je meer weten over hoe werkt een robotstofzuiger?, bekijk hier voor meer handige en toepassende informatie. 

Robotstofzuiger 2023