• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Robotstofzuiger accessoires van Zoef Robot

Zie actievoorwaarden hier.

Op zoek naar accessoires voor uw robotstofzuiger, of is er een onderdeel van de stofzuiger kapot gegaan? Bij Zoef Robot vindt u diverse handige accessoires voor elk type robotstofzuiger in ons assortiment.

-8%
Zoef Robot Accessoire set Arie
Accessoire set Arie
€50,90 €46,95
+
-9%
Zoef Robot Accessoire set Willem
Accessoire set Willem
€51,80 €46,95
+
-9%
Zoef Robot Accessoire set voor Bep
Accessoire set voor Bep
€21,90 €19,95
+
-9%
Zoef Robot Accessoire set voor Anna
Accessoire set voor Anna
€21,90 €19,95
+
€30,85 €29,95
+
-3%
Zoef Robot Accessoire set voor Sjaan
Accessoire set voor Sjaan
€30,85 €29,95
+

Robotstofzuiger accessoires van Zoef Robot

Accessoires voor uw robotstofzuiger

Bij Zoef Robot verkopen wij ook alle accessoires voor alle typen robotstofzuigers apart. Om de robotstofzuiger goed te laten werken, is het belangrijk om de onderdelen regelmatig te controleren en om de paar maanden te vervangen. Door de onderdelen regelmatig te vervangen blijft uw stofzuiger in topconditie en heeft u hier geen omkijken meer naar.

HEPA-filters en waterreservoirs

Een van de onderdelen die u naast de borstels regelmatig moet vervangen zijn de HEPA filters van de stofzuiger. Wij raden aan om deze elke 3 à 4 maanden te vervangen, zodat deze goed blijft functioneren.  Een HEPA-filter zorgt ervoor dat het fijne stof uit de ruimte gefilterd wordt. Hierdoor blijft de lucht schoon en heeft u minder snel last van bijvoorbeeld een huisstofmijt allergie. Voor robotstofzuigers Anna en Bep kunt u deze in sets van twee stuks bestellen.

Heeft u robotstofzuiger Bep en wilt u dat deze ook kan dweilen? Dan kunt u het waterreservoir voor deze robot los aanschaffen, deze is eenvoudig aan de robot vast te klikken. Ook voor robotstofzuiger Anna is er een los dweilsysteem beschikbaar, daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om robotstofzuiger Anna met dweilsysteem meteen aan te schaffen. Hetzelfde geldt voor robotstofzuiger Bep met dweilsysteem.

Meer weten over de robotstofzuiger accessoires?

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen over het vervangen van de robotstofzuiger onderdelen of twijfelt u of een onderdeel wel geschikt is voor uw stofzuiger? Dan raden wij aan om even contact met ons op te nemen, wij zullen uw vragen dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.