• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Advies UV-C Robot

Zoef Robot UV-C Robotvoordelen-uv-robot-nelly

Bent u allergisch voor huisstofmijt of wilt u gewoon uw matrassen, tapijt, stoffen meubelen, kussens van de bank of zelfs de katten- en hondenmand eens grondig schoonmaken? Een UV-C Robot is dan de ideale oplossing. Met een UV-C Robot reinigt u het hele huis op een volledig chemisch-vrije manier. De UV-C Robot beschermt uw woning tegen huisstofmijt, bacteriën en andere micro organismen.

Vooral bedden zijn een broedplaats voor huisstofmijt, bacteriën en andere micro organismen die schadelijke allergenen kunnen achterlaten. Ondanks het feit dat we ongeveer een derde van ons leven in bed doorbrengen, spenderen we vaak te weinig tijd aan het reinigen of verschonen ervan. In veel gevallen kan een UV-C Robot dus zeker van pas komen.

 

 

Saar, de UV-C Robot van Zoef Robotnelly-robot-stofzuiger

Met UV-C Robot Saar kunt u weer gerust slapen. Onze innovatieve UV-C Robot maakt gebruik van UV-C licht en ultrasone golven om razendsnel 99,99% van de bacteriën, ziektekiemen, virussen en huisstofmijten te doden.Om Saar aan het werk te zetten hoeft u deze alleen op het bed te plaatsen, vervolgens gaat ze zelfstandig aan de slag om alle micro-organismen effectief te elimineren. Saar kan ook onder uw dekbed rijden en daar reinigen. Ze beschikt over diverse sensoren en weet zelf wanneer ze op of onder een dekbed of laken rijdt. De sensoren zorgen er ook voor dat ze niet van het bed afvalt. UV-C Robot Saar heeft een compact formaat, waardoor deze ook eenvoudig mee te nemen is op vakantie. U kunt Saar ook als powerbank gebruiken om uw apparaten op te laden.

 

 

Wat is een Huisstofmijt?huisstofmijt-stofzuiger

De huisstofmijt is een klein, spinachtig beestje dat in ons huisstof leeft. Het zijn witte beestjes die door hun geringe afmeting niet of nauwelijks te zien zijn. Deze mijt voedt zich voornamelijk met huidschilfers van mensen en dieren, maar ook pollen, vezels en haren zijn geliefde voedingsbronnen. De huisstofmijt leeft voornamelijk in een vochtige, donkere, warme omgeving zoals matrassen, hoofdkussens, dekbedden en knuffelbeesten.

 

 

 

Wat is huisstofmijtallergie? huisstofmijt-allergie

Zo’n 5 tot 10 procent van de mensen ontwikkelen een allergie voor huisstofmijt. In de meeste gevallen veroorzaakt niet de mijt zelf, maar een allergeen dat in de uitwerpselen van de mijt zit de allergische reactie. Meer dan 40 procent van deze groep ontwikkelt ook astmaklachten.

Bedden zijn een broedplaats voor huisstofmijt en andere allergie veroorzakende bacteriën en micro-organismen. De allergische reacties zijn dan ook  ’s nachts vaak heftiger dan overdag. Een huisstofmijt allergie uit zich onder meer in de volgende symptomen:

  • Niesbuien
  • Verstopte neus
  • Tranende en jeukende ogen
  • Vermoeidheid
  • Hoofdpijn
  • Slecht slapen
  • Eczeem