• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Robotmaaier

robotmaaier

Een robotmaaier neemt het maaiwerk van je over, wat erg handig is en veel tijd bespaart. Je kunt ook kiezen voor een slimme robotmaaier die je bedient via een app, voor een mooi en gezond gazon. Vind dan hier jouw ideale robotmaaier!

Robotmaaier

Als u op zoek bent naar een gemakkelijke en efficiënte manier om uw gazon te onderhouden, dan is een robotmaaier de perfecte oplossing voor u. Deze geautomatiseerde maaiers zijn ontworpen om uw grasveld zonder enige inspanning van uw kant te maaien, terwijl u zich kunt richten op andere taken in en rondom uw huis.

Hoe werkt een robotmaaier?

Een robotmaaier werkt op een zeer eenvoudige manier. Middels een programma en perimeterdraad bepaal jij welke route je robotgrasmaaier aflegt. De maairobot begint vervolgens automatisch te maaien en keert terug naar het laadstation wanneer de batterij bijna leeg is. Het resultaat is een perfect onderhouden gazon zonder enige fysieke inspanning

Maar dat is niet alles. Robotmaaiers zijn ook zeer milieuvriendelijk, omdat ze werken op een batterij in plaats van op benzine. Ze zijn ook zeer stil en veroorzaken geen lawaai- of luchtvervuiling. Bovendien zijn ze veilig voor kinderen en huisdieren, omdat ze zijn uitgerust met sensoren die het apparaat stoppen als er een obstakel wordt gedetecteerd. Meer weten hoe een robotmaaier werkt of navigeert kijk dan hier.

Beste robotmaaier 2023

Lekker kunnen genieten van een tuin met een vers gemaaid gazon. Daarvoor wil je natuurlijk de beste robotmaaier 2023. Deze vind je bij Zoef Robot. Onze maaierrobots maken het mogelijk en dat zonder er zelfs ook maar iets voor te hoeven doen. Zoef biedt diverse modellen robotmaaiers aan voor een scherpe prijs en met een hoge kwaliteit. Uiteraard zijn alle modellen voorzien van veel veiligheidsvoorzieningen, zoals stootbumper sensoren, tilsensoren en een noodknop. Robotmaaier Betsie en Robotmaaier Dirk hebben bijna dezelfde werking.

Beste Robotmaaier 2023

 

Robotmaaiers vergelijken

Als eerste is het oppervlakte van het gazon belangrijk. De robotmaaiers van verschillen in het oppervlakte dat ze kunnen maaien. Betsie kan maximaal een oppervlakte van 1400 m2 maaien, Dirk kan maximaal een oppervlakte van 600m2 maaien, Katrien tot 500m² en Teun tot 300m².

Bij het kiezen van een maairobot zijn er enkele belangrijke factoren om rekening mee te houden, zoals de grootte van uw gazon en de hellingen. Sommige modellen zijn beter geschikt voor grote gazons, terwijl andere beter presteren op hellingen. Meer weten over een robotmaaier kiezen of welke robot maaier is geschikt voor uw tuin? is te vinden op onze advies pagina

Kortom, als u op zoek bent naar een gemakkelijke en efficiënte manier om uw gazon te onderhouden, dan is een robotmaaier de perfecte oplossing. Ze zijn milieuvriendelijk, veilig en zorgen voor een perfect onderhouden gazon zonder enige inspanning van uw kant. Overweeg een robotmaaier voor uw gazon en geniet van een prachtig onderhouden gazon zonder dat u er zelf iets voor hoeft te doen.

Slimme robotmaaier met app

De robotmaaiers uit het assortiment van Zoef Robot (M.U.V. Teun) beschikken over WiFi en Bluetooth en zijn daardoor overal ter wereld eenvoudig te bedienen met de bijbehorende app. Daarnaast zijn de robots eenvoudig compleet in te stellen op de robot zelf, middels het LCD scherm.  Zo kunt u de dag en het tijdstip waarop u wilt dat de robotmaaier aan de slag gaat instellen. Tevens kunt u via de app altijd de status zien, de maairobot  aanzetten of een notificatie ontvangen als er iets met de maaier aan de hand is. Zo bent u altijd op de hoogte waar u ook bent. Robotmaaier app

Waarom een robotmaaier?

Door lichamelijke klachten of gebrek aan tijd is het maaien van uw gazon niet altijd mogelijk. De robotmaaiers van Zoef Robot zijn dan een geschikte oplossing. Beide modellen zijn voorzien van een pincode beveiliging tegen diefstal. Verder is het mogelijk om zelf de gewenste werktijd op de App of het LCD scherm op de maaier in te stellen. Zodra de robotmaaier klaar is met zijn opdracht zal die zelf zijn weg terugvinden naar het oplaadstation. Door het automatische oplaadsysteem zijn de robotmaaiers altijd klaar voor gebruik! Zie u op tegen het installeren van een robotmaaier? Het is een fluitje van een cent met de eenvoudige stappen die u hier kunt vinden.

Onderhoud robotmaaier

Lang en onbezorgd kunnen genieten van uw robotmaaier? Dan is goed onderhoud cruciaal. Een maaierrobot is actief tijdens diverse weersomstandigheden. Extra bescherming voor de robotmaaier is dan ook mogelijk in de vorm van een afdekkap. Ook is het belangrijk om regelmatig een inspectie te doen aan de onderkant van de maaier. Verwijder het achterbleven gras en vervang van tijd tot tijd de messen. Daarnaast wordt aangeraden om in de wintermaanden de robotmaaier en de bijbehorende oplader binnen neer te zetten. 

Voor een uitgebreid advies over de robotmaaiers van Zoef Robot verwijzen wij u naar het volgende artikel.

Zie hier onze nieuwe robotmaaier brochure:

Robotmaaier informatie