• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Steelstofzuigers Zoef Robot

draadloze-stofzuiger-james

Op zoek naar een handige draadloze stofzuiger? Dan bent u bij Zoef Robot aan het juist adres! Kijk snel verder voor handige draadloze stofzuigers

Steelstofzuigers Zoef Robot

Waarom een draadloze stofzuiger?

Stofzuigen kan een erg tijdrovende klus zijn. Het pakken van de stofzuiger, de kabel uitrollen en het stofzuigen zelf neemt altijd veel tijd in beslag en kan zelfs fysiek zwaar zijn wanneer u bijvoorbeeld slecht ter been bent. Gelukkig kan een robotstofzuiger van Zoef Robot deze klus al gedeeltelijk uit handen nemen. Helaas kan deze niet alle hoekjes van de kamer bereiken, en kan deze niet op meubels en trappen klimmen. Deze objecten zult u nog steeds zelf moeten stofzuigen. Om deze klus iets gemakkelijker te maken, kunt u gebruik maken van een draadloze stofzuiger, deze zijn een stuk minder zwaar en wendbaarder dan een bekabelde stofzuiger. Daarnaast hebben onze draadloze stofzuigers geen stofzuigerzak. Het stof wordt opgevangen in een stofbak, welke u eenvoudig kunt losklikken na het stofzuigen om vervolgens het stof in de vuilnisbak te deponeren.

Het assortiment draadloze stofzuigers van Zoef Robot

In het assortiment van Zoef Robot bieden wij verschillende draadloze stofzuigers om alle hoeken van de kamer perfect schoon te maken.

Draadloze steelstofzuiger James 2.0

De krachtige steelstofzuiger James 2.0 is geschikt voor alle soorten vloeren en heeft diverse handige extra’s. Zo beschikt hij over diverse losse borstels om tussen de leuningen van banken en stoelen te stofzuigen en heeft hij een afneembare zuigbuis, waardoor hij ook als kruimeldief te gebruiken is. Deze steelstofzuiger is de ideale aanvulling op een robotstofzuiger voor het schoonmaken van de plekken die de robotstofzuiger niet kan bereiken. Deze stofzuiger bevat een HEPA-filter waardoor ook de kleinste stofdeeltjes uit de ruimte verwijderd zullen worden, om ervoor te zorgen dat de stofzuiger goed blijft functioneren raden wij aan de HEPA-filter om de paar maanden te vervangen.

Bacteriën en huisstofmijt doden

Naast het verwijderen van al het stof in uw woning, is het ook fijn als uw woning vrij is van bacteriën, huisstofmijt en andere ziektekiemen. Hiervoor kunt u gebruik maken van Saar de UV-C robot. Deze robot maakt gebruikt van UV-licht om verschillende kleine organismen te doden. Heeft u vragen over welke huishoudrobot het beste bij uw situatie past? Aarzel niet en neem even contact met ons op voor een vrijblijvend advies.