• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Robot raamwasser

robot-raamwasser

Deze handige robot raamwasser zorgt ervoor dat de ramen weer glashelder zijn.

Robot raamwasser

Een robot raamwasser is zeer geschikt voor huizen of appartementen met grote raam oppervlaktes. Vooral in een appartement is het vaak lastig om de ramen schoon te houden. De robot werkt netjes in banen het raam af en gaat weer terug naar de plek waar deze ook gestart is. Daarnaast is de robot raamwasser breed inzetbaar. Hierbij kunt u denken aan een glazen douchewand, badkamertegels. Wel is het belangrijk dat de voegen tussen de tegels niet te groot zijn, anders kan de robot zich niet goed vacuüm zuigen. Ook voor deuren en tafels is de robot ruitenwasser goed te gebruiken.

Werking robot raamwasser

Wilt u in een handomdraai schone ramen? De Zoef Robot raamwasser Bobbie 2.0 maakt dit mogelijk. De robot is middels drie manieren te bedienen. De eerste manier is door eenvoudig op de knop van de robot te drukken. Daarna dient u de robot op te pakken en op het gewenste raam te plaatsen, druk vervolgens nogmaals op dezelfde knop. De tweede manier is door het gebruik van een afstandsbediening. De derde en laatste manier is via een app. Ook bij manier twee en drie dient u nog steeds de robot zelf op het gewenste raam te plaatsen. Bij het gebruik van de afstandsbediening of de app kunt u zelf het patroon aangeven. Dat wil zeggen horizontaal, verticaal of allebei.

Voor een goede werking is de robot raamwasser uitgerust met een gyroscoop, hierdoor weet hij precies waar hij al is geweest en wat nog moet worden gedaan. Verder is het belangrijk dat de microvezeldoeken vochtig zijn gemaakt voor gebruik. Dit kan worden gedaan met een beetje water, een mild schoonmaakmiddel of azijn. Het gebruik van Glassex of middelen die daarop lijken wordt afgeraden. De zojuist genoemde middelen zorgen er namelijk voor dat de robot raamwasser strepen achterlaat.

Onderhoud robot raamwasser

Het fijne aan een robot raamwasser is dat deze onderhoudsvrij is. Het is wel belangrijk dat de microvezeldoeken van de robot schoon zijn tijdens het gebruik. Op het moment dat ze vies zijn is het mogelijk om ze in de wasmachine te doen en te wassen op 30-40 graden. Ook is het belangrijk om de bijgeleverde veiligheidskabel te gebruiken om de robot raamwasser te zekeren. Door de kabel te gebruiken zorg je ervoor dat de robot bij een val niet kapot gaat.

Voor advies over de robot ramenwassers van Zoef of voor eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.