• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Robotmaaier accessoires van Zoef Robot

Een nieuw onderdeel nodig voor uw Zoef Robot robotmaaier? Bekijk snel ons assortiment en bestel deze direct via onze webshop.

Robotmaaier accessoires van Zoef Robot

Een robotmaaier is een ideaal hulpmiddel bij de werkzaamheden in de tuin. Dankzij een robotmaaier hoeft u minder aandachtig te besteden aan het netjes houden van uw gazon, en houdt u meer tijd over om te genieten van de tuin. Om ervoor te zorgen dat het apparaat goed blijft functioneren, kan het nuttig zijn om bepaalde robotmaaier accessoires te vervangen. De losse onderdelen voor de robotmaaier kunt u eenvoudig online bestellen via onze webshop om zo nog langer te genieten van uw robotmaaier.

Accessoires voor de robotmaaier

Om een robotmaaier goed te laten functioneren, zijn verschillende accessoires noodzakelijk. Wij hebben deze voor u op een rijtje gezet.

Grenskabel benodigdheden

Om het gazon af te bakenen heeft u een grenskabel nodig. Hiermee vertelt u de robotmaaier waar het gazon eindigt en voorkomt u dat de robotmaaier in uw planten rijdt. Dankzij de grenskabels kan het apparaat ook zijn weg terugvinden naar het oplaadstation. Bij robotmaaiers Betsie en Dirk worden de grenskabels standaard meegeleverd samen met grenskabel pennen en grenskabel connectoren. De grenskabel pennen gebruikt u om de grenskabel te bevestigen in het gazon en met de connectoren kunt u de grenskabel verlengen of repareren. Als u een erg groot gazon heeft, kan het nodig zijn dat u meer grenskabel onderdelen nodig heeft, deze kunt u dan eenvoudig online bestellen via onze webshop.

Robotmaaier messen

Een van de belangrijkste onderdelen van de robotmaaier zijn de messen. Om de robotmaaier goed te laten functioneren moeten deze goed scherp zijn. Aangezien een robotmaaier werkt in verschillende weersomstandigheden is het essentieel om deze goed te onderhouden. Dit doet u door de onderzijde na gebruik vrij te maken van aangekoekt gras, en de messen regelmatig te controleren en indien nodig te vervangen.

Adapter en afdekkap

Om de robotmaaier te beschermen in wisselvallige weersomstandigheden kunt u gebruikt maken van een afdekkap. Wij bieden een mooie strak ontworpen robotmaaier garage te gebruiken zijn voor al onze robotmaaiers. Tot slot kunt een adapter voor de maaier los bestellen, mocht de originele overhoop kapot gaan.

Bestel robotmaaier accessoires online bij Zoef Robot

Alle robotmaaiers accessoires bestelt u eenvoudig online via de webshop van Zoef Robot, bij bestellingen met een waarde boven de €150,- leveren wij gratis binnen Nederland en België. De bestelling wordt gewoonlijk binnen 2 à 3 dagen bij u geleverd. Heeft u vragen over het gebruik of het vervangen van bepaalde robotmaaier onderdelen? Dan raden wij aan om even ons Help Center te raadplegen. Mocht u er zelf niet uitkomen, neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag!