• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Advies Robotstofzuigers

Heb ik nog een normale stofzuiger nodig?

Bij het kiezen van een robotstofzuiger is het essentieel om uw verwachtingen en behoeften in overweging te nemen. Luxere modellen voldoen beter aan hoge verwachtingen. Toch zijn er altijd plekken waar een dweilrobot niet kan komen, zoals trappen en meubels. Voor deze taken kunt u de handige robot stofzuiger Jannie gebruiken. Hij bereikt moeilijke plekken en kan ook als kruimeldief dienen. Bij het selecteren van een stofzuiger robot moet u letten op de behoeften om dierenharen op te zuigen, programmeermogelijkheden, navigatiemethoden en app-functionaliteit. Ontdek de beste robot stofzuiger hier!

Robot stofzuiger

 

Verschillen Robot stofzuigers Zoef Robot

Anna is de betaalbare en complete robotstofzuiger. Met de app-bediening en ingebouwde gyroscoop creëert ze een efficiënte schoonmaakroute. Geschikt voor gladde vloeren en laagpolig tapijt dankzij de ronde hoofdborstel. Ook beschikbaar met dweilsysteem. Bep kan vegen, stofzuigen en nat dweilen, met stille werking en speciale focus op huisdierharen. Jannie kan worden bediend via app, Alexa en Google Assistant, en heeft een fraai design met gehard glas. De hoofdborstel van Jannie zorgt voor diepe reiniging van tapijt en vloerbedekking. Ontdek Anna, Bep en Jannie voor een moeiteloze schoonmaakervaring.  

Dweilrobot

 

Robotstofzuigers en huisdieren 

Voor het effectief opzuigen van dierenharen is robot stofzuiger Bep de beste keuze. Deze speciale variant is uitgerust met een krachtige motor die moeiteloos dierenharen verwijdert. In tegenstelling tot andere modellen heeft Bep geen ondersteunende haarborstel, waardoor haren niet blijven klitten. Voeg de optionele dweilfunctie toe om ook pootafdrukken te verwijderen. Kies voor de ultieme oplossing tegen dierenharen met robotstofzuiger Bep.  

 

Soorten vloeren

Alle robotstofzuigers zijn geschikt voor harde vloeren. Voor grove tegelvloeren raden we Jannie aan vanwege de hoger geplaatste zijborstels die minder snel slijt. Bij laagpolige vloerkleden of tapijten presteert Jannie het beste met haar hoofdborstel. Let op: de meeste modellen kunnen niet over hoge drempels of vloerkleden (>1,5 cm) rijden, maar Jannie heeft hier minder moeite mee. Ontdek via hoe kies ik een robotstofzuiger welke robot stofzuiger het beste bij uw vloer past en geniet van een moeiteloze schoonmaakervaring.  

 

Hoe navigeert de robotstofzuiger door je huis? 

De meeste robotstof zuigers hebben geautomatiseerde programma’s om de hele kamer schoon te maken, inclusief langs de plinten en dwars door de ruimte. Ze manoeuvreren moeiteloos tussen stoelpoten, maar kunnen alleen op toegankelijke plekke komen. Voor een effectief zuigbeurt is het raadzaam om de robot de eerste keer te observeren en eventuele snoeren of doorgangen aan te passen. Anna maakt gebruik van een gyroscoop en creëert een plattegrond van de kamer. Haar gestructureerde route is te volgen via de Live Track-functie van de nieuwe app. Meer weten over hoe een robot stofzuiger te werk gaat? Bekijk dan Hoe werkt een robotstofzuiger.

Beste robotstofzuiger

Smart robotstofzuigers 

Jannie en Anna zijn beide voorzien van een gebruiksvriendelijke app voor het instellen en monitoren van de robot. Ze kunnen ook worden gekoppeld aan Alexa en Google Assistant. De app maakt het gemakkelijk om werktijden in te stellen en biedt handige functies zoals Live Track (alleen Anna), statusupdates en foutmeldingen. Bovendien kunt u de robot bedienen via de app en de batterijstatus controleren. Optimaliseer uw schoonmaakervaring met de handige app-functionaliteit van Jannie en Anna. Meer weten over verschillende type robotstofzuigers? Klik dan op de link.

Dweilrobot 2023

Waarom een dweilrobot van Zoef Robot? 

Zoef Robot biedt doordachte en hoogwaardige robotstofzuigers op de markt. Met anti-val sensoren voorkomen ze valpartijen en de standaard HEPA filters zorgen voor schone lucht en verminderde allergieën. Gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm, met een druk op de knop en gemakkelijk te reinigen stofbakken. Ontdek verschillende modellen met diverse functionaliteiten en luxe. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Vertrouw op de kwaliteit van Zoef Robot en geniet van uw vrijetijd. Neem contact met ons op voor vragen en ondersteuning of bekijk onze pagina over de Voordelen van een robotstofzuiger.

 

Verwachtingen robot stofzuigers 

Een robotzuiger bespaart veel tijd en energie. Voor incidenteel gebruik als aanvulling op een reguliere stofzuiger is een basismodel voldoende. Als u de robot dagelijks wilt gebruiken of op afstand wilt bedienen via uw telefoon, heeft u een geavanceerder model nodig. Houd er echter rekening mee dat een robotstofzuiger vooral een aanvulling is  en niet al het schoonmaakwerk overneemt. U zult nog steeds zelf de traptreden en plinten moeten stofzuigen. Ontdek de voordelen van een robot stofzuiger en vereenvoudig uw schoonmaakroutine. 

 

Waar moet je op letten als je last hebt van allergieën?  

Robotstofzuigers zijn ideaal voor mensen met allergieën. Bij Zoef Robot zijn alle modellen uitgerust met een HEPA-filter, dat de lucht extra zuivert en stof, virussen en bacteriën tegenhoudt. Met dagelijkse of frequente automatische reiniging zorgt de robot stofzuiger voor een schoner huis. Bovendien hebben alle modellen een ingebouwd dweilsysteem of de optie om dit toe te voegen, waardoor zelfs de kleinste stofdeeltjes worden verwijderd. Jannie biedt het beste dweilsysteem en het grootste waterreservoir. Voor ernstige allergieën is de UV-C Robot Saar een aanrader. Verbeter uw leefomgeving met onze allergievriendelijke robotstofzuigers. 

 

Onderhoud 

Regelmatig onderhoud is essentieel voor een stofzuigrobot. Leeg de stofbak na elke zuigbeurt, vooral als u huisdieren heeft. Maak de sensoren schoon met een vochtige doek om optimale werking te behouden. Reinig en vervang de filter regelmatig, vooral de HEPA filters om de zuigkracht te behouden. Maak de borstels schoon en vervang ze indien nodig. Bestel alle benodigde onderdelen gemakkelijk online bij Zoef Robot. Hou uw robot stofzuiger in topconditie!