• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zakelijk - B2B robotstofzuigers

Zoef Robot is al jaren gespecialiseerd in diverse huishoudelijke robots. Hierbij kunt u onder andere denken aan robotstofzuigers, robotmaaiers en zwembadrobots. Naar aanleiding van de vele aanvragen die wij ontvingen vanuit de zakelijke markt hebben wij een zakelijke robotstofzuiger ontwikkeld. De stofzuiger is perfect afgestemd op de verschillende segmenten binnen de B2B markt. Tijdens de ontwikkeling van ons aanbod hebben wij samengewerkt met bedrijven als Van Der Valk Hotels, Blinck schoonmaakbedrijf, Zorggroep Avelijn en Tzorg. De laatstgenoemde werkt samen met meer dan 300 gemeenten in Nederland.

Voordelen van een zakelijke robotstofzuiger

Wij als specialist in robot oplossingen begrijpen dat schoonmaakwerkzaamheden in elke branche niet alleen een tijdrovende klus is, maar ook een kostbare. Zodoende hebben wij voor de zakelijke markt robot stofzuiger Willem. Deze innovatieve robot is krachtiger, sneller, stiller en slimmer dan onze consumenten robots en daarmee opgewassen tegen de vereisten van de B2B markt.

Branches voor een robotstofzuiger

Onze totaaloplossingen worden voornamelijk gebruikt door bedrijven in de zorg, in kantooromgevingen, sportcomplexen, showrooms en leerinstituten. Staat uw segment er niet bij? Neem dan contact met ons op voor de eventuele mogelijkheden. Voor elk segment creëren wij een passende oplossing.

zoef-robot-willem

Robotstofzuiger Willem

Dankzij Willem besparen onze klanten inmiddels tot wel 75% op hun schoonmaakkosten. Wanneer medewerkers schoonmaakwerkzaamheden verrichten kost dit een bedrijf zowel extra uren als geld en dat gaat ten koste van de productiviteit. Kortom medewerkers leveren u natuurlijk meer op als ze bij kunnen dragen aan de productiviteit van het bedrijf.

Bent u benieuwd hoeveel robotstofzuigers u nodig heeft en hoeveel u kunt besparen? Neem dan vrijblijvend contact met ons, zodat wij middels een aantal gegevens de besparing kunnen uitrekenen en het aantal robots stofzuigers die daarvoor nodig zijn.

[email protected]