• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zoef Robot robot stofzuigers Zakelijk

Zoef Robot levert naast particulieren ook veel aan bedrijven, dus business to business. Zo leveren wij onder andere robot stofzuigers aan kantoren, kinderdagverblijven, zorgcentra en hotels. Daarnaast is het ook ideaal als kerstcadeau voor uw medewerkers of juist als een geschenk voor een van uw zakelijke relaties.

Een robotstofzuiger als cadeau

Maak uw medewerkers of zakelijke relatie echt blij met niet alleen een mooi cadeau, maar ook een zeer praktisch cadeau. Een robot stofzuiger bespaart veel tijd als het aankomt op de huishoudelijke taken die velen nog na het werk moeten uitvoeren. Hetzelfde geldt voor een robotmaaier en robot raamwasser. Naast het praktische element is het ook een leuke high-tech gadget. In sommige gevallen is de robot zelfs bestuurbaar via een app. Robotstofzuiger Anna is zo’n stofzuiger die onder andere een plattegrond van de kamer maakt, die vervolgens zichtbaar is in de app.

Gun iedereen meer vrije tijd met een robot stofzuiger van Zoef Robot!

De business to business mogelijkheden

Heeft uw handen te kort? Laat ons u helpen met onze robot stofzuigers. Middels een robot stofzuiger wordt de tijdrovende klus van stofzuigen voor een groot gedeelte uit handen genomen. Een aantal robot stofzuigers beschikt zelfs over een dweilfunctie met als resultaat nog schonere vloeren. Alleen niet iedere robot stofzuiger is geschikt voor elke situatie. Wij brengen graag samen met het bedrijf in kaart wat de wensen zijn en welke robot stofzuiger daar het beste bij past. Zodra dat is gedaan kunnen wij een test bij u bedrijf uitvoeren om te kijken of de robot stofzuiger aan de verwachtingen voldoet. Bij een geslaagde test kunt u beslissen of u de stofzuiger wil afnemen. Hiervoor zijn twee mogelijkheden de eerste is door deze te kopen en de tweede is door het afsluiten van een service contract.

Wanneer u vragen heeft over hoeveel robot stofzuigers u bedrijf nodig heeft of over wat het voor u kan besparen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Stuur een aanvraag naar ons e-mailadres [email protected]. Middels een aantal gegevens kunnen we dan al snel uitrekenen wat de besparing is.