• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Advies Robot Ramenwasser

Robot ramenwasser kiezen

advies-robot-ramenwasser

Bij de keuze voor een robot ramenwasser is het belangrijk te bedenken wat uw verwachtingen zijn. Heeft u hoge, moeilijk bereikbare ramen waar u wel bij kunt om de robot te plaatsen? Dan is een robot ramenwasser een erg goede oplossing. Dus als u een appartement heeft of hoge raampartijen is het zeker het overwegen waard. De kosten van de aanschaf zijn dan vaak snel terug verdiend omdat er geen glazenwasser meer hoeft te komen. Tevens kunt u het net zo vaak doen als u zelf wilt.

Heeft u veel kleine ramen dan is het misschien minder interessant want de robot moet wel handmatig van raam naar raam gezet worden.

Waarom robot ramenwasser van Zoef Robot?

De robot ruitenwasser van Zoef Robot is een top product die eenvoudig te bedienen is en nagenoeg geen technische kennis vereist. Door de zachte micro-vezel doeken wordt het vuil eenvoudig van het raam of andere oppervlakten gehaald. De gyroscoop zorgt ervoor dat hij vanzelf weer op de begin plek terug komt zodat u deze er makkelijk af kunt halen. Bobbie en Evert hebben verschillende programma's en komt goed aan de randen. Mocht u willen dat Bobbie of Evert vaker over een bepaalde plek gaat kan dit eenvoudig met de afstandsbediening gedaan worden.

Naast de ramen, zowel binnen als buiten, kunnen Bobbie en Evert ook badkamer tegels (als de voeg niet te diep is), douch schermen, deuren, glaswanden en andere gladde oppervlakten schoonmaken.

Bobbie een veelzijdige hulp voor schone ramen! (Zie hier de afbeelding voor de inhoud van de Bobbie 2.0 met waterspray)

Verwachtingen zoef-robot-ramenwasser-verwachtingen

Een robotramenwasser is erg handig voor grote en moeilijk bereikbare ramen. Voor kleine ramen is deze minder geschikt.

Tevens is het belangrijk te bedenken dat de robot Bobbie 2.0 zelf geen water toevoegt tijdens het wassen. Wel hebben wij een Bobbie 2.0 met waterspray en een Evert met waterspray die dit wel kunnen. Voordat u de robot ramenwasser plaats moet de micro-vezel doek vochtig gemaakt worden met water en/of een schoonmaakmiddel bij de Bobbie 2.0 zonder waterspray.

Voor een goed schoonmaak resultaat is het verstandig om de robot ramenwasser met enige regelmaat te gebruiken en niet te wachten tot de ramen heel erg vies zijn.

 

Voordelen Robot ramenwasser

Een voordeel van een robotramenwasser is natuurlijk dat u tijd over houdt voor andere dingen. Het belangrijkste voordeel is misschien toch wel dat u moeilijk bereikbare ramen eenvoudig zelf kunt schoonmaken zonder zelf de ladder op te moeten of de hulp van een  glazenwasser in te schakelen.

U zet de ramenwasser op het raam en de rest gaat automatisch. Doordat de ramenwasser zo eenvoudig in gebruik is kunt u zonder moeite de robot vaak gebruiken waardoor u altijd schone ramen heeft en niet hoeft te wachten tot de glazenwasser weer langs komt.

 

Werking en bediening

werking-robot-ramenwasser

De bediening van de robot ruitenwasser is erg eenvoudig met één drukt op de knop op de robot. Deze begint te zuigen. Vervolgens zet u hem op het raam en drukt nogmaals op de dezelfde knop. De robot gaat verder vanzelf aan het werk. Door zijn Gyroscoop weet hij precies waar hij geweest is en wat hij nog moet doen.

Tevens is de robot ook te bedienen met de afstandsbediening en met een App (Bluetooth). Via de afstandsbediening en App kunt u bijvoorbeeld aangeven of hij horizontaal, verticaal of beide patronen moet maken. 

Voor een goede werking is het belangrijk dat of de micro-vezeldoek of de ramen een beetje nat worden gemaakt met water of ruiten schoonmaakmiddel dat u normaal ook gebruikt. Aangezien er niet steeds nieuw water bij komt is het verstandig erg vieze ramen eerst even handmatig te doen en het daarna bij te houden met de robot. Er is een micro-vezeldoek voor vuile en één minder vuile ramen. Deze kunt u gewoon in de wasmachine wassen. 

 

Navigatie robotramen wasser

De robot werkt met een gyroscoop deze bepaald de plaats waar hij gestart is en houdt vervolgens de coördinaten bij. Hiermee maakt hij een soort plattegrond van het raam en zo weet hij precies waar hij geweest is en waar hij nog heen moet. Dit zorgt ervoor dat alles mooi wordt mee genomen zonder dat u er omkijken naar hebt.

Mocht er nu toch een plek zijn die niet helemaal goed is gedaan dan kunt u de robot er met de APP of afstandsbediening eenvoudig naar toesturen.

 

Kan de robot ook Badkamermuren, Deuren & Tafels schoonmaken?grote-oppervlakken-robot-raamwasser

Jazeker, de robot is goed te gebruiken op alle grote vlakke oppervlakten. Bijvoorbeeld doucheramen en doucheschermen. Maar ook voor badkamer tegels is deze goed te gebruiken! Hoe handig is dat! Hierbij moet de voeg echter niet te groot zijn zodat de robot zich goed vacuüm tegen de muur aan kan zuigen.

Ook voor deuren en tafels is de robot ruitenwasser goed te gebruiken. 

 

 

Onderhoud

De robot is onderhoudsvrij. Belangrijk is dat de micro-vezeldoeken schoon zijn tijdens gebruik. Ze zijn eenvoudig in de wasmachine te wassen. Daarnaast is het belangrijk de robot, tijdens het gebruik, te zekeren met de mee geleverd kabel. Dit voorkomt ongelukken en het stuk gaan van de robot mocht deze onverhoopt toch los komen.

onderhoud-robot-raamwasser

 

 

Naar robot ramenwassers