• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Robotstofzuiger accessoires van Zoef Robot

Op zoek naar accessoires voor uw robotstofzuiger, of is er een onderdeel van de stofzuiger kapot gegaan? Bij Zoef Robot vindt u diverse handige accessoires voor elk type robotstofzuiger in ons assortiment.

Robotstofzuiger accessoires van Zoef Robot

Complete accessoire set voor uw robotstofzuiger

Bij Zoef Robot bieden wij complete accessoires set voor alle robotstofzuigers in ons assortiment zoals Anna, Jannie en Bep. In de accessoire set van Bep vindt u één HEPA-filter en twee zijborstels. De sets voor Jannie en Anna bestaan uit één dweil, één HEPA filter en twee zijborstels. Naast de reguliere accessoire set voor Bep, bieden wij ook een accessoire set voor Bep met dweil. In deze set zitten naast de HEPA-filters en de zijborstels ook een dweil voor Bep. Heeft u alleen nieuwe borstels nodig voor uw robotstofzuiger? Deze zijn gewoon los te bestellen via onze webshop, wij raden aan om de losse onderdelen van de robotstofzuiger regelmatig te vervangen, zodat deze in topconditie blijft.

HEPA-filters en waterreservoirs

Een van de onderdelen die u naast de borstels regelmatig moet vervangen zijn de HEPA filters van de stofzuiger. Wij raden aan om deze elke 3 à 4 maanden te vervangen, zodat deze goed blijft functioneren.  Een HEPA-filter zorgt ervoor dat het fijne stof uit de ruimte gefilterd wordt. Hierdoor blijft de lucht schoon en heeft u minder snel last van bijvoorbeeld een huisstofmijt allergie. Voor robotstofzuigers Anna en Bep kunt u deze in sets van twee stuks bestellen.

Heeft u robotstofzuiger Bep en wilt u dat deze ook kan dweilen? Dan kunt u het waterreservoir voor deze robot los aanschaffen, deze is eenvoudig aan de robot vast te klikken. Ook voor robotstofzuiger Anna is er een los dweilsysteem beschikbaar, daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om robotstofzuiger Anna met dweilsysteem meteen aan te schaffen. Hetzelfde geldt voor robotstofzuiger Bep met dweilsysteem.

Meer weten over de robotstofzuiger accessoires?

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen over het vervangen van de robotstofzuiger onderdelen of twijfelt u of een onderdeel wel geschikt is voor uw stofzuiger? Dan raden wij aan om even contact met ons op te nemen, wij zullen uw vragen dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.