Last van huisdierharen in huis? Een robotstofzuiger is de ideale oplossing

Last van huisdierharen in huis? Een robotstofzuiger is de ideale oplossing

Een huisdier is zeer gezellige aanvulling op uw huishouden. Het hebben van een huisdier heeft helaas niet alleen maar voordelen. Een huisdier moet meerdere keren per dag eten krijgen en in het geval van een hond, moet u deze een paar keer per dag uitlaten, ook als het slecht weer is. Daarbovenop laat een huisdier dagelijks haren achter in uw woning, en na een wandeling door de regen blijven ook de hondenpootjes op uw vloer staan. Gelukkig is er een ideale oplossing hiervoor, in de vorm van een robotstofzuiger.

Een robotstofzuiger in combinatie met een huisdier

Doordat huisdieren veel haren verliezen, moet u uw woning regelmatig schoonmaken. Wij begrijpen dat dit veel tijd kost en u hier bovendien niet altijd zin in heeft. Om uw vloeren toch schoon te houden, is een robotstofzuiger een ideale oplossing. Een robotstofzuiger speciaal voor dierenharen maak uw huis weer vrij van dierenharen en is bovendien een stuk stiller dan een normale stofzuiger, hierdoor is de kans klein dat uw viervoeter de robot eng vindt. Een robotstofzuiger heeft ook als voordeel dat u deze iedere dag automatisch aan het werk zetten, daarnaast beschikt deze over diverse anti val- en stoot sensoren. De stofzuiger zal dus niet zomaar tegen uw huisdier aanrijden als deze ergens ligt te slapen. Kortom, een robotstofzuiger kan een aangename aanvulling op uw huishouden zijn als u huisdieren heeft die dagelijks veel haren verliezen.

Welke robotstofzuiger is het meest geschikt voor dierenharen?

Robotstofzuiger Bep is de meeste geschikte robotstofzuiger voor het opzuigen van dierenharen. Dit model beschikt over een extra krachtige motor die dierenharen gemakkelijk kan opzuigen. Daarnaast heeft Bep geen hoofdborstel, waar normaal gesproken haren aan vast kunnen blijven klitten. Wilt u naast het opzuigen van dierenharen ook de dierenpootjes verwijderen van de vloer? Dan kunt u kiezen voor Bep met dweilfunctie. Door de dweil en de stofzuigfunctie met elkaar te combineren, is uw vloer dagelijks heerlijk schoon.