• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Robotstofzuigers nu ook op kantoor

Robotstofzuigers voor op kantoor

Schoonmaakwerkzaamheden met een luidruchtige stofzuiger onder werktijd, wie ergert zich daar nu niet aan? Voor veel bedrijven zit er niet anders op. Met de stille B2B robotstofzuiger van Zoef Robot maakt u uw werkplek in één handomdraai comfortabeler dan ooit tevoren. Robotstofzuiger Willem is breed inzetbaar in kantoren vanaf een oppervlakte van 200m². Deze nieuwe robot zit op een andere level dan de voorgaande modellen, onder andere vanwege zijn efficiëntie. Verder is Willem veel stiller dan een reguliere robotstofzuiger. Ook is het fijn dat de robots in het weekend en buiten openingstijden hun schoonmaakwerkzaamheden kunnen uitvoeren. Op deze manier wordt niemand gestoord tijdens het werken.

Het schoonmaak abonnement van de toekomst

Zoef Robot is een innovatief bedrijf dat meegaat met de tijd. Vandaag de dag worden bedrijven steeds meer ondersteund door robots, met ons nieuwe samengestelde all-in schoonmaak abonnement spelen wij in op deze behoefte.

Het abonnement bestaat uit robotstofzuiger Willem die stofzuig- en (lichte) dweil werkzaamheden uit kan voeren. Een van de voordelen aan het all-in schoonmaak abonnement is dat Zoef Robot alles verzorgt van de levering en installatie tot de after-sales en het reguliere onderhoud. Ook geldt er een garantieperiode gedurende de duur van het contract.  

robotstofzuiger-op-kantoor

Zoef Robot Smart App

Robotstofzuiger Willem is bestuurbaar middels de Zoef Robot smart app. Dankzij het gebruik van lasertechnologie kunnen virtuele muren en no-go zones worden ingesteld naar wens. Het kantoor interieur blijft dus intact, maar u krijgt er wel een schoon kantoor voor terug. De app geeft ook aan wat de status is van Willem en of er slijtage is ontstaan. Deze functie zorgt ervoor dat wij tijdig bepaalde onderdelen kunnen vervangen. Daarnaast opereert de robot volledig autonoom, hij leegt zichzelf dagelijks en legt zichzelf aan de lader. Het enige wat niet via de app kan en dus handmatige moet worden uitgevoerd is dat de afzuigunit van Willem één keer in de week moet worden geleegd.

zoef-robot-smart-app 

Besparen op de schoonmaakkosten

Als eigenaar van een onderneming met een eigen kantoor maakt u vast allerlei verschillende kosten. Wij begrijpen dan ook goed dat een groot deel van de ondernemers geen inzicht heeft in de kosten die zij spenderen aan schoonmaakwerkzaamheden. Uit ons interne klanten bestand is naar voren gekomen dat een interne medewerker die stofzuigt gemiddeld € 445,- per maand kost. De medewerker stofzuigt dan 3 keer per week 1,5 uur. Een schoonmaakster kost € 20,- per uur excl. (pensioen, verzuim, vakantietoeslag etc.). 

Met Willem bespaar je al meteen vanaf dag een op de schoonmaak kosten. Wil je weten hoeveel het voor u bespaart? Wij rekenen het graag voor u uit. Een ander groot voordeel is dat Willem nooit ziek is en de schoonmaakwerkzaamheden kan uitvoeren wanneer u dat wil. Als u een terugbel-verzoek achterlaat kunnen we vrijblijvend voor u uitrekenen hoeveel Willem u kan besparen en hoeveel robotstofzuigers er nodig zijn voor de desbetreffende kantoorruimte.

 

zoef-robot-kantoor-schoonmaak-terugbelverzoek

of 

zoef-robot-kantoor-schoonmaak-email

Middels een aantal gegevens kunnen we dan al snel uitrekenen wat de besparing is.