• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Robotstofzuiger Zoef Robot

robotstofzuiger

Instelbaar tijdsschema
Navigatie methode
Gebiedsafbakening
Automatisch Opladen
Dweil Functie
Tegen Dieren haren

Robotstofzuiger Zoef Robot

Zoef Robot biedt diverse typen robotstofzuigers aan van de hoogste kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Een robotstofzuiger is een handige hulp in de huishouding. Dit type stofzuiger kan namelijk op plekken komen waar u met de reguliere stofzuiger niet bij kunt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan plekken zoals onder de bank of onder een kast met lage pootjes. Alle robotstofzuigers van Zoef Robot beschikken over hun eigen unieke eigenschappen. Onze robotstofzuiger Anna kan bijvoorbeeld zelf een plattegrond van de ruimte die u wilt stofzuigen.

Waarom een robotstofzuiger?

Als u niet van stofzuigen houdt of door bijvoorbeeld lichamelijke klachten niet meer kunt stofzuigen, dan is een robotstofzuiger voor u de ideale oplossing. Een robotstofzuiger is erg gemakkelijk in gebruik en alle modellen van Zoef Robot zijn zowel te bedienen met een app, een afstandsbediening of met een druk op de knop. U kunt zelf instellen op welk tijdstip de robotstofzuiger aan de slag gaat, waardoor u altijd in een schoon huis thuis komt. Al onze robotstofzuigers beschikken over geavanceerde anti-val en anti-stoot sensoren, waarmee u voorkomt dat de stofzuiger meubels beschadigt of van trappen afvalt. Onze robotstofzuigers zijn allemaal voorzien van HEPA-filters om het fijn stof uit de ruimte te filteren. Hierdoor blijft de lucht schoon waardoor u minder hinder ondervindt van bijvoorbeeld een huisstofmijtallergie. Wilt u alle bacteriën, virussen, huisstofmijt bij u thuis doden? Dan bieden wij ook een speciale UV-C robot. Dit handige apparaatje gebruikt UV-C licht en ultrasone golven om binnen enkele seconden 99,99% van de bacteriën, virussen, ziektekiemen en huisstofmijt te doden.

Een robotstofzuiger kiezen

Bij het kiezen van een robotstofzuiger is het belangrijk om goed na te gaan waarvoor u de robotstofzuiger wilt gaan gebruiken. Wanneer u de stofzuiger ook wilt gebruiken om te dweilen, is het belangrijk dat deze beschikt over een ingebouwde dweilfunctie of over een los waterreservoir dat u gemakkelijk aan de stofzuiger kunt bevestigen. Ook heeft u voor de dweilfunctie speciale dweildoeken nodig die geschikt zijn voor uw type stofzuiger. Heeft u huisdieren en wilt u dat de stofzuiger ook de huisdierharen goed opzuigt? Onze robotstofzuiger Bep heeft een extra krachtige motor, waardoor ze de haren gemakkelijk kan opzuigen. Daarnaast heeft Bep geen hoofdborstel aan de onderzijde waaraan de haren kunnen blijven klitten. De stofzuiger accessoires zoals HEPA-filters, dweildoeken en de borstels zijn bij Zoef Robot allemaal los te bestellen. Om uw robotstofzuiger in topconditie te houden raden wij aan om deze regelmatig te vervangen.

robotstofzuigers-vergelijken

Voordelen van een robotstofzuiger

Het grootste voordeel van een robotstofzuiger is misschien wel het feit dat de er gestofzuigd wordt als u niet thuis bent. Zo komt u ook na werktijd of na een vakantie thuis in een gestofzuigde woning. Dankzij een robotstofzuiger krijgt u meer vrije tijd om te besteden aan uw hobby's of om door te brengen met uw familie of vrienden. Daarnaast heeft een robotstofzuiger nog vele andere voordelen:

  • Voor onze robotstofzuigers heeft u geen speciale stofzuigerzakken nodig. De stofzuigers vangen het stof op in een speciale stofbak, welke na gebruik eenvoudig geleegd kan worden in de vuilnisbak. Het waterreservoir dat u kunt gebruiken voor robotstofzuigers met een dweilfunctie kunt u ook gemakkelijk loskoppelen en schoonmaken.
  • Een robotstofzuiger is maar een paar centimeter hoog waardoor deze ook gemakkelijk onder meubels kan stofzuigen. Een robotstofzuiger kan zo op plekken komen waar u met de gewone stofzuiger niet bij kunt komen. 
  • Robotstofzuigers kunnen kleine hoogteverschillen herkennen en kunnen hun wielen hier automatisch op aanpassen. Zo kan de robotstofzuiger ook vloerkleden stofvrij maken.
  • Onze robotstofzuigers zijn geschikt voor verschillende soorten vloeren zoals houten vloeren, tegels, laagpolig tapijt en marmer.
  • U kunt verschillende schoonmaakprogramma’s instellen, zoals automatisch, langs de plinten en intensief.
  • Robotstofzuigers beschikken over een oplaadstation. Nadat ze klaar zijn met stofzuigen gaan ze zelfstandig terug naar het oplaadstation om zichzelf op te laden voor de volgende stofzuigbeurt.

Heeft u hulp nodig met het maken van een keuze voor de beste robotstofzuiger voor uw woning? Aarzel niet en neem contact met ons op.