• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Robotstofzuigers nu ook in sportcentra!

Robotstofzuigers voor sportcentra

Heeft u een indoor sportcentrum en wilt u geld besparen? Dan bent u bij Zoef Robot aan het juiste adres! Ons assortiment voor particulieren bestaat uit robotstofzuigers en robot raamwassers. Daarnaast hebben wij een speciale robotstofzuiger ontwikkeld voor de B2B markt genaamd "Willem". De robotstofzuiger neemt de schoonmaakwerkzaamheden uit handen, zodat het personeel zich kan richten op andere werkzaamheden. Onze klanten die al gebruik maken van een robotstofzuiger besparen tot 75% op de schoonmaakkosten.

Bij de indoor sportaanbieders waar Willem al geïnstalleerd is wordt Willen overdag of s’ nachts ingezet. Aan de hand van de ingebouwde lasertechnologie wordt uw complete sportschool, squashhal of welkomsthal in kaart gebracht. Daardoor kunnen virtuele muren en no-go zones worden ingesteld naar wens. Op deze manier heeft u geen omkijken meer naar de schoonmaakwerkzaamheden en bespaart u direct vanaf de eerste maand op uw vaste lasten!

All-in schoonmaak abonnement

Zoef Robot heeft speciaal voor de B2B markt een all-in schoonmaak abonnement samengesteld dat gericht is op indoor sportcentra. Robotstofzuiger Willem neemt alle stofzuiger- en (lichte) dweil werkzaamheden uit handen. Verder verzorgen wij de complete implementatie, waaronder: de levering, de (app) installatie, de afbakening van de zones, de after-sales wordt verzorgd door één vast contactpersoon, als laatste is er regulier onderhoud en geldt de garantieperiode voor de duur van het contract.

sportbedrijven-schoonmaakkosten-besparen

Onderhoud robotstofzuiger Willem

Eerder werd al aangegeven dat robotstofzuiger Willem tijdbesparend kan zijn voor indoor sportcentra. Dat blijkt ook uit het minimale onderhoud. De robotstofzuigers werken namelijk volledig autonoom, dat wil zeggen dat ze zichzelf dagelijks legen en aan de oplader leggen. Het enige dat slechts één keer per week nodig is, is dat de afzuigunit wordt geleegd. Verder kunt u de slijtage van de robot zelf bijhouden met de Zoef Robot smart app. De app geeft per robotstofzuiger aan wat de status is van de slijtagedelen, dit zorgt ervoor dat wij er tijdig bij kunnen zijn als een onderdeel moet worden vervangen.

zoef-robot-smart-app

 

Wat bespaart u? 

Veelal hebben bedrijven geen inzicht in de schoonmaakkosten. Op het moment dat eigenaren van indoor sportcentra de schoonmaakkosten op een rijtje hebben zijn ze vaak verbaasd hoeveel ze kwijt zijn.

Uit ons klantenbestand blijkt dat een (interne) medewerker die driemaal per week 1,5u stofzuigt gemiddeld al snel €445,- per maand kost. Een (interne) medewerker/schoonma(a)k(st)er kost al snel €20,- per uur exclusief werkgeverskosten zoals pensioen, verzuim en vakantietoeslag. Daarmee komt onze robotstofzuiger oplossing al snel goedkoper uit. Middels ons all-in leasecontract heeft u geen omkijken meer naar uw robot, en bespaart u direct op uw kosten!

Met robotstofzuiger Willem is het een stuk voordeliger voor uw onderneming. De robotstofzuiger is namelijk nooit ziek en start altijd op tijd met zijn werkzaamheden. U heeft dus geen omkijken naar de schoonmaakwerkzaamheden, maar u en uw leden krijgen er wel een schone sportomgeving voor terug.

Wij kunnen voor uw indoor sportcentra vrijblijvend uitrekenen hoeveel u kunt besparen. Laat een terugbel-verzoek achter zodat wij u gericht kunnen helpen en extra informatie kunnen delen over een (virtueel) kopje koffie.

zoef-robot-sportbedrijven-terugbelverzoek

of 

zoef-robot-sportbedrijven-email


Middels een aantal gegevens kunnen we al snel uitrekenen wat de besparing is.