Voordelen van een robotstofzuiger

Voordelen van een robotstofzuiger

4 voordelen van een robotstofzuiger

Een robotstofzuiger is niet alleen van alle gemakken voorzien, maar neemt ook graag het werk van u over. We kennen allemaal het gesjouw met een stofzuiger en dat u de hele tijd moet wisselen van stopcontact rond het huis wanneer u bezig bent. In deze blog delen wij vier voordelen die ervoor zorgen dat u kunt genieten van niet alleen een schoon huis, maar ook van meer tijd met uw gezin, partner en huisdier!

Bespaar tijd met een robotstofzuiger

Het eerste en misschien wel belangrijkste voordeel is dat het gebruik van een robotstofzuiger u kostbare tijd bespaart. Niemand heeft zin om in zijn vrije tijd alleen maar huishoudelijke klusjes uit te voeren. Vaak is dit wel het geval, zeker als uw kinderen heeft en een huisdier. De haren die uw huisdier achterlaat zorgen er voor dat u vaak de stofzuiger er bij moet pakken. Dankzij Bep de robotstofzuiger is dit verleden tijd, deze robotstofzuiger is namelijk zeer geschikt voor dierenharen en is bovendien verkrijgbaar met een dweilfunctie.

Robotstofzuiger met slimme bediening

Het tweede voordeel is dat er robotstofzuigers zijn die u kunt bedienen met uw smartphone of tablet. Dit maakt het mogelijk om de stofzuiger te laten schoonmaken wanneer u op het werk bent of juist geniet van een lekker kopje koffie op de bank. De applicatie kunt u koppelen aan uw stofzuiger na de aankoop. Via de app is het onder andere mogelijk om de robot op afstand aan en uit te zetten. Ook kunt u een schoonmaakschema opstellen en inzien waar de stofzuiger precies is geweest. Jannie en Anna zijn Zoef robotstofzuigers die te besturen zijn middels een app. Robotstofzuiger Anna is ook te bedienen met een Google Assistant en Alexa.

Komt op moeilijk bereikbare plekken

Het derde voordeel is dat een robotstofzuiger ook kan komen op de moeilijk bereikbare plekken. Stof lijkt vaak te blijven liggen op de plekken waar u lastig bij komt. Hierbij kunt u denken aan onder de bank of het bed. Doordat veel robotstofzuigers redelijk plat zijn kunnen deze met gemak bijna overal onderdoor. Bep is een van die robotstofzuigers die een hoogte heeft van maar 7,5 cm. Ook beschikt zij over handige sensoren om te voorkomen dat de stofzuiger, muren of meubels beschadigen. Zo heeft de stofzuiger een anti-bots en anti-val sensor. Erg handig wanneer u Bep op de bovenverdieping laat stofzuigen.

Geschikt voor diverse vloer typen

Het vierde en laatste voordeel is dat een robotstofzuiger inzetbaar is voor diverse vloertypen. Hierbij kunt u denken aan gladde oppervlaktes als laminaat en PVC. Daarnaast is het ook mogelijk om een robotstofzuiger te gebruiken voor een harde vloer, vloerbedekking of bij een laagpolig tapijt. Wanneer er sprake is van een laagpolig tapijt, passen de wielen van Anna zich automatisch aan in hoogte om met deze oneffenheden om te kunnen gaan. De zojuist benoemde versie is Anna met een dweilsysteem. Tijdens het stofzuigen kan Anna tegelijkertijd het kleinste stukjes vuil meenemen met haar dweil. Met als resultaat niet alleen een schone vloer, maar ook een glanzende vloer.

Hebben al deze voordelen u overtuigd om ook een robotstofzuiger aan te schaffen, maar weet u niet waar u op moet letten? Bekijk dan onze blog over de aanschaf van een robotstofzuiger. Mocht u daarna nog vragen hebben stuur ons dan een e-mail [email protected].