• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Robotmaaiers

robotmaaiers

Instelbaar tijdsschema
Navigatie methode
Gebiedsafbakening
Automatisch Opladen
€645,00 €615,00
+

Robotmaaiers

Lekker kunnen genieten van een tuin met een vers gemaaid gazon. Zoef Robot maakt het mogelijk en dat zonder er zelfs ook maar iets voor te hoeven doen. Zoef biedt diverse modellen aan voor een scherpe prijs en met een hoge kwaliteit. Uiteraard zijn alle modellen voorzien van veel veiligheidsvoorzieningen, zoals stootbumper sensoren, tilsensoren en een noodknop. Robotmaaier Harm 2.0 en Berta 2.0 hebben bijna dezelfde werking. Echter verschillen ze in uiterlijk en het oppervlakte dat ze kunnen maaien. Harm 2.0 kan maximaal een oppervlakte van 1500 m2 maaien en Berta kan maximaal een oppervlakte van 600m2 maaien.

Robotmaaiers met WiFi

De zojuist genoemde standaard modellen uit het assortiment van Zoef Robot zijn ook verkrijgbaar met WiFi. Het verschil met de standaard modellen is de WiFi robotmaaiers eenvoudige te bedienen zijn met een bijbehorende app. WiFi robotmaaier Harm is geschikt voor het maaien van oppervlaktes tot en met 1500 m2. WiFi robotmaaier Berta is geschikt voor het maaien van oppervlaktes tot en met 600m2. Beide modellen beschikken over diverse instellingen. Eén daarvan is het instellen van het tijdstip waarop u wilt dat de robotmaaier aan de slag gaat. 

Waarom een robotmaaier?

Door lichamelijke klachten of gebrek aan tijd is het maaien van uw gazon niet altijd mogelijk. De robotmaaiers van Zoef Robot zijn dan een geschikte oplossing. Beide modellen zijn voorzien van een pincode beveiliging tegen diefstal. Verder is het mogelijk om zelf de gewenste starttijd en het oppervlakte in te stellen op het scherm. Vervolgens berekent de maaier zelf hoe lang het maaien zal duren. Daarna zullen de grasmaaiers iedere 48 uur hun maai taak uitvoeren. Zodra de robotmaaier klaar is met zijn opdracht zal die zelf zijn weg terugvinden naar het oplaadstation. Door het automatische oplaadsysteem zijn de robotmaaiers altijd klaar voor gebruik!

Onderhoud robotmaaier

Lang en onbezorgd kunnen genieten van uw robotmaaier? Dan is goed onderhoud cruciaal. Een robotmaaier is actief tijdens diverse weersomstandigheden. Extra bescherming voor Harm 2.0 en Berta is dan ook mogelijk in de vorm van een afdekkap. Ook is het belangrijk om regelmatig een inspectie te doen aan de onderkant van de maaier. Verwijder het achterbleven gras en vervang van tijd tot tijd de messen. Daarnaast wordt aangeraden om in de wintermaanden de robotmaaier en de bijbehorende oplader binnen neer te zetten. Voor een uitgebreid advies over de robotmaaiers van Zoef Robot verwijzen wij u naar het volgende artikel.

Zie hier onze nieuwe robotmaaier brochure:

brochure-robotmaaiers

Advies robotmaaier:

Kies een robotmaaier