• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Robotstofzuigers voor de zorgsector

Zoef Robot richt zich op het aanbieden van robots die uw leven makkelijker maken. Ons aanbod bestaat onder andere uit robotstofzuigers en robot raamwassers. Door de hoge werkdruk en nasleep van de coronasituatie is de zorgsector een sector die zeker wat verlichting kan gebruiken. Om het personeel binnen deze sector een handje te helpen hebben wij in samenwerking met onder andere T-zorg en Avelijn Zorggroep een oplossing ontwikkeld die gericht is op het ontzorgen van het personeel.

B2B schoonmaak abonnement

Het schoonmaken van de toekomst! Een abonnement dat alle stofzuiger- en (lichte) dweil werkzaamheden uit handen neemt. Wij bij Zoef Robot hebben een 3-jarige ontzorgings overeenkomst ontwikkeld voor bedrijven in de B2B markt. Dit wil zeggen dat wij zorgen voor de complete implementatie waaronder:

  •       De levering en installatie van de robots;
  •       De app-installatie inclusief afbakening van zones;
  •       After-sales met één vast contactpersoon;
  •       Regulier onderhoud en verlengde garantie voor de duur van het contract.

Kortom: wij regelen alles van A tot Z!

besparen-schoonmaakkosten-zorg

Besturing van de robotstofzuiger

Onze B2B robotstofzuigers werken na de installatie volledig autonoom en leggen zichzelf dagelijks aan de oplader. Hierdoor vergt het systeem slechts één keer per week aandacht en dat is wanneer de afzuigunit geleegd dient te worden. Verder is onze zakelijke robot ontworpen om maximale prestaties te kunnen leveren voor de gehele contractduur. In de zakelijke APP wordt per robot de status van de slijtagedelen bijgehouden zodat deze tijdig vervangen kunnen worden.

 

zoef-robot-smart-app

Hoeveel kunt u besparen?

Wij zorgen ervoor dat de zorgsector niet alleen tijd bespaart, maar ook geld. Voor veel bedrijven in de zorgsector zijn schoonmaakkosten niet altijd even inzichtelijk en wordt er veelal gedacht dat het bijna ‘’niks’’ kost. Echter blijkt dit in de realiteit anders te zijn. Uit ons klantenbestand blijkt dat een medewerker gemiddeld 1,5 uur stofzuigt en dat driemaal per week. Dit komt neer op € 445,- per maand. Mocht u hiervoor een schoonmaker inhuren dan kost dat al snel € 20,- per uur. Dit is exclusief werkgeverslasten als pensioen, verzuim enz.

Robotstofzuiger Willem met dweilfunctie is de oplossing om te besparen. Dankzij Willem bent u veel minder kwijt aan schoonmaakkosten. Dit zijn de kosten van ons all-in leasecontract. Het voordeel van Willem is dat u er niet naar hoeft om te kijken, hij is nooit ziek en gaat altijd aan het werk wanneer dat voor uw zorginstelling nodig is.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Gemiddeld besparen onze klanten tot 75% op hun schoonmaakkosten. Laat ons vrijblijvend berekenen hoeveel uw zorginstelling kan besparen op de maandelijkse schoonmaakkosten. Middels deze totaaloplossing kan uw personeel zich weer richten op hetgeen dat écht belangrijk is binnen de zorg, namelijk de mensen!

 

zoef-robot-terugbelverzoek

 of 

zoef-robot-zorgsector-emailen