• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Steelstofzuigers Zoef Robot

draadloze-stofzuiger-james

Op zoek naar een handige draadloze stofzuiger? Dan bent u bij Zoef Robot aan het juist adres! Kijk snel verder voor ons aanbod draadloze stofzuigers.

Steelstofzuigers Zoef Robot

Waarom een draadloze stofzuiger?

Stofzuigen kan een erg tijdrovende klus zijn. Het pakken van de stofzuiger, de kabel uitrollen en het stofzuigen zelf neemt altijd veel tijd in beslag en kan zelfs fysiek zwaar zijn. Gelukkig kan een robotstofzuiger van Zoef Robot deze klus al gedeeltelijk uit handen nemen. Helaas kan deze niet alle hoekjes van de kamer bereiken, en kan deze niet op meubels en trappen klimmen. Deze objecten zult u nog steeds zelf moeten stofzuigen. Om deze klus iets gemakkelijker te maken, kunt u gebruik maken van een draadloze stofzuiger, deze zijn een stuk minder zwaar en wendbaarder dan een bekabelde stofzuiger. Daarnaast hebben onze draadloze stofzuigers geen stofzuigerzak. Het stof wordt opgevangen in een stofbak, welke u eenvoudig kunt losklikken na het stofzuigen om vervolgens het stof in de vuilnisbak te deponeren.

Het assortiment draadloze stofzuigers van Zoef Robot

In het assortiment van Zoef Robot bieden wij verschillende draadloze stofzuigers om alle hoeken van de kamer heerlijk schoon te maken.

Draadloze steelstofzuiger James 2.0

De krachtige steelstofzuiger James 2.0 is geschikt voor alle soorten vloeren en heeft diverse handige extra’s. Zo beschikt hij over diverse losse borstels om tussen de leuningen van banken en stoelen te stofzuigen en heeft hij een afneembare zuigbuis, waardoor hij ook als kruimeldief te gebruiken is. 

Draadloze handstofzuiger Maatje

Bent u op zoek naar een compacte kruimeldief om de kruimels op tafel na het eten meteen op te zuigen? Dan is de handstofzuiger Maatje een ideale oplossing. Maatje zuigt kruimels en andere kleine dingen zoals gumsel op, hierdoor hoeft u niet constant de grote stofzuiger te pakken. Daarnaast kunt u Maatje gebruiken om de kruimels tussen je toetsenbord opzuigen. Deze kruimeldief werkt op 2 AA batterijen, die niet zitten inbegrepen.

Naast het verwijderen van al het stof in uw woning, is het ook fijn als uw woning vrij is van bacteriën, huisstofmijt en ziektekiemen. Hiervoor kunt u gebruik maken van Saar de UV-C robot. Deze robot maakt gebruikt van UV-licht om verschillende kleine organismen te doden. Heeft u vragen over welke huishoudrobot het beste bij uw situatie past? Aarzel niet en neem even contact met ons op voor een vrijblijvend advies.