Geen producten (0)

Reacties / Reviews

 

31 Reacties

Karin, zoef robot Sjaan
09 november 2018
1
Misschien geschikt voor eensgezinswoningkje zonder huisdieren maar niet voor ruime woning met huisdieren. Sjaan laat veel liggen, je moet tijdens een stofzuigbeurt drie keer het piepkleine reservoir legen en ze gaat meestal niet zelf terug naar het station maar zegt gewoon: ik ben klaar. En blijft staan. Kun je gaan zoeken. Contact met de app lukte al na een paar maanden niet meer. Dweilen is een lachertje, het wordt er echt niet schoon van. Kortom: jammer, grote tegenvaller voor dit geld.
Stanley
30 augustus 2018
2
Ik heb mijn Sien nu iets meer dan een jaar in het bezit en altijd tevreden geweest. Net na mijn garantie periode begon Sien alleen nog maar achteruit te rijden. Ik ben heel vriendelijk geholpen en Sien zoeft weer vrolijk door mijn huiskamer heen. Voor de service/reparatie kosten hoefde ik niks te betalen omdat het nog zo kort op het verlopen van de garantie is. Ik zeg top service !!
Chris
15 juli 2018
3
Is Sien ook geschikt voor pvc vloeren en zijn ook losse dweilen verkrijgbaar? Als reserve.
Zoef Robot
15 juli 2018
1.3
Beste Chris, Sien is zeker geschikt voor PVC vloeren. De dweilen zijn te bestellen op de website onder robotstofzuiger accessoires; https://www.zoefrobot.nl/webshop/robot-stofzuigers/accessoires-stofzuiger/detail/32/dweil--stofdoek-sien-of-emma.html met vriendelijke groet, Klantenservice
Marian
26 februari 2018
4
Heeft iemand ervaring met de raamrobot? Zou graag tot aanschaf overgaan, maar twijfel nog of hij ook hardnekkig vuil van de ramen af krijgt.
Lars
21 februari 2018
5
Sjaan. Wie verzint zo’n naam. Doet me denken aan Mien Dobbelsteen. Maar goed, dat is dan ook het enige minpuntje dat ik kan bedenken. Sjaan nu 5 dagen in huis. Heb nog geen stofzuiger aangeraakt. Wat een boel vuil haalt Sjaan op. Echt perfect. Ze zuigt ook keurig om stoelen en andere obstakels heen door er lichtjes tegen aan te tikken. Prima. Echt een perfect apparaatje. Is nu in 5 dagen 1x vastgelopen onder mijn tafel. Dus dat is ook prima. Dorpels is lastiger. Prima aankoop!
Willem
28 januari 2018
6
Sien is goed te besturen met afstandsbediening vooruit achteruit links en rechts. Video instructie van YouTube kwam ook nog wel van pas, niet al te dure robot die kan dweilen en stofzuigen, enige echte nadeel dat die soms tegen eigen laadstation botst.
Bianca
20 december 2017
7
Ik heb Sien voor mijn 40ste verjaardag gekregen en het is eigenlijk niet leuk om als vrouw dingen voor het huishouden te krijgen maar Sien krijgen is natuurlijk héééél wat anders. Als ik aan te stofzuigen ben dan doe ik tegelijkertijd ook andere dingen die ik tijdens het stofzuigen tegen kom. Maar nu kan dat helemaal super goed want Sien zuigt en dweilt terwijl ik de andere huishoudelijke klusjes doe of gewoon lekker met mijn zoon een spelletje speel. I love Sien !
Diana
26 november 2017
8
Wij hebben zoef Sien nu een paar weken en we zijn super tevreden. Dikke duim voor de medewerkers die ons vriendelijk hebben geholpen. Geen gedoe gewoon hoe het heurt....!!!! Als je al mocht twijfelen, stop en schaf die zoef robot aan, je zult er zeker geen spijt van krijgen. Wij zijn een gezin met kinderen in de leeftijd van 9-5 jaar en het heeft mijn dagelijkse stofzuigmomenten voor me weggenomen zodat ik lekker meer tijd heb voor de kinderen en geen viezigheid op de grond meer heb!
Marcel
31 oktober 2017
9
Vanaf het eerste contact moment met de mensen van Zoef voel je je als klant belangrijk, geweldig. Inmiddels is Sjaan bij mij in Spanje afgeleverd en na 1 week wil ik haar al nooit meer kwijt. Wat een bedieningsgemak en hoe netjes gaat ze te werk. Perfecte hulp in huis. Mensen van Zoef, bedankt voor de prima service.
Karin van Maanen
10 oktober 2017
10
Met paarden, katten en een hond is het schoonhouden van vooral onze keuken een uitdaging. Met allebei een fulltime baan zitten we niet heel ruim in onze tijd, maar sinds Sien er is is de keuken weer toonbaar en hebben we meer tijd voor andere klussen. De dweilfunctie is ideaal. We hebben een paar keer een storing gehad, maar die werd zonder discussie in een paar dagen opgelost, de service is perfect. Als Sien 'op' is komt haar opvolgster ook weer bij Zoef Robot vandaan.
Harriette
25 juni 2017
11
Heel goede klantenservice (geen callcenter), direct contact. Binnen een week was Sien al gerepareerd en zoeft ze weer door het huis.
Elien
10 juni 2017
12
Sien zoefstofzuiger is even in reparatie geweest. Heel goede service. Wat heb ik haar gemist! Ik zou niet meer zonder kunnen. Dagelijks neemt ze al de haren van mijn hond weg en de vochtige doek neemt het kleinste vuil ook weg.
Ad Voermans
31 mei 2017
13
Ik kan alleen maar zeggen dat ik super blij ben met Sjaan. Dagelijks schuift zij over de vloer van mijn kantoor en keer op keer ben ik verbaasd wat er opgezogen wordt! Ook thuis, op de plavuizen, het ziet er allemaal schoon uit, maar wat er dan toch nog afgehaald wordt is verbazingwekkend. Het "dweilkontje" werkt ook prima. Zuigen, dwijlen en beestjes doden in één handeling. Ook de absoluut vriendelijke hulp van de mensen bij Zoefrobot.nl is vermeldenswaard. TOP!
Tom
07 mei 2017
14
Nu 2 dagen in het bezit van Sien. Na even te prutsen voor het programmeren doet ze het uitstekend. Loopt wel soms eens vast aan een stoel of aan de kast, kabels. Stofzuigen doet ze stil en goed. Dweilen had ik iets beter verwacht, nat dweilen is vochtig en neemt hierdoor niet alle vlekjes mee van de vloer. Bevochtig soms de vloer met een plantenspuit maar daardoor draaien de willen door en wil ze niet of moeilijk rijden. Al bij al tevreden over Sien tot hiertoe.
Jenny
11 april 2017
15
Augustus 2016 zoef robot stofzuiger aangekocht heel tevreden.april 2017 borstels draaien niet meer rond.zoef opgestuurd binnen drie dagen zoef is gerepareerd geweldig echte service bestaat dus wel heeel blij dat zoef zo t weer prima doet
Marjon
31 maart 2017
16
Ik ben geneigd de Sjaan te kopen, maar vraag me af of zij wel over de plinten heen komt of dat de hele benedenverdieping alleen maar gedaan kan worden als de vloeren zijn doorgelegd. Hoop dat iemand mij hier een antwoord op kan geven.
Helen van Graaf
22 februari 2017
17
Ik ben ongeneeslijk ziek en mijn man is een fantastische mantelzorger voor me en ik zocht een manier om hem zoveel mogelijk te ontlasten met de dagelijkse klussen. En jawel: Sjaan biedt uitkomst! Wat een geweldige hulp in de huishouding. Ze stofzuigt perfect en dweilt ook nog. Via de afstandsbediening of de app zet mijn man haar aan het werk wanneer het ons uitkomt, zelfs als we niet thuis zijn. Ze vindt perfect de weg, is niet luidruchtig, eenvoudig te bedienen en te reinigen. Een TOPPRODUCT!!!
peter
04 februari 2017
18
Mijn Sien was defect gegaan, netjes opgestuurd naar ZOEF, en een nieuwe terug gekregen. Petje af voor de geweldige service, bedankt!!!!
Marijke
31 januari 2017
19
Na lang aarzelen omdat we twijfelden aan het samengaan van een robotstofzuiger met meerdere honden, hebben we ons getrakteerd op Emma. Het werkt. Tussendoor moet wel het stofbakje even geleegd, maar dat is zo gedaan. Haren wikkelen zich heel soms (lang niet iedere stofzuigbeurt) om de borstels en ook dat is zo opgelost. Wat een tijd scheelt ons dit! We zijn heel blij met onze aankoop.
Nathalie
30 januari 2017
20
Ik vraag me af of zoef sjaan het ook doet op een donkere grindvloer?
admin
02 februari 2017
1.20
Beste Nathalie, Bedankt voor je interesse in een product van Zoef Robot. Ook op een donkere grindvloer doet Sjaan haar werk goed. Met vriendelijke groet, Zoef Robot
Hans W.
14 januari 2017
21
Ja, het antennesnoertje van de wekker was net iets te lang; Emma had 'm al te pakken. Was mijn eigen schuld. Ik heb nu de losse snoeren keurig vastgelegd; Emma kan haar werk nu ongestoord doen. Ze doet het zelfs als ik zit te werken, zonder morren. Ik moet wel af en toe mijn benen optillen. Ik zal haar wel even programmeren dat ze alleen stofzuigt als ik niet aan mijn bureau zit.
Henri vos
10 januari 2017
22
oeps Sien was Ziek. ik was meteen in paniek Toen met Zoefrobot gebeld. De dokter werdt voor Sien meteen besteld. Toen ging Sien op reis naar elst in Gelderland. Binnen een week was Sien weer hersteld en terug in het beloofde land Noord-Brabant. Nu rijdt ze weer vol energie door het huis, En mist geen enkele pluis. Graag wil ik de service bedanken, Voor de reparatie aan Sien haar borstelflanken. met vriendelijke groet Henri vos
Sophie
08 januari 2017
23
Ideaal dat Sien stofzuigt als ik afwas, maar ze heeft wel wat aandacht nodig. Ze zit vast in snoeren, sleept de stoelen mee door de kamer en komt wel eens vast te zitten op een plint. Ik durf haar niet alleen thuis te laten. Het kost haar behoorlijk wat moeite om het laadstation te vinden. De filter is erg moeilijk schoon te maken. Ze verzamelt de haren om de borstels, lastig los te krijgen. Ook zijn er al wat borstelharen uit gevallen. Ik vind het geweldig dat ze onder bank&bed past!
Danny
08 december 2016
24
Wat een heerlijke robot stofzuiger. Ik was altijd sceptisch over de robot stofzuiger. Maar wat een gemak. Als je vsn huis gaat aanzetten en bij thuiskomst is de vloer weer netjes en gedweild. Zeer zeker een prima concurrent voor de duurdere merken. Tevens ben ik over de persoonlijke aanpak van zoef.nl erg te spreken. Mn volgende robot is zeker weer een zoef
Rickert
07 december 2016
25
We willen graag een maaier inzetten bij onze VvE maar hebben in het verleden problemen gehad met draadloze producten vanwege storing. Hoe zit het met de certificering van de Zoefrobot?
MarlousdeBordes
25 juni 2016
26
Sinds twee weken zijn wij in het bezit van Zoef Robot Sien. We zetten hem aan als we van huis weggaan en bij thuiskomst is de benedenverdieping perfect stofgezogen en geweild. Wat een gemak! In de middag is de bovenverdieping aan de beurt. Doordat hij veel minder geluid maakt dan de vorige robot cleaner die we hadden zetten we hem nu ook wel aan terwijl we thuis zijn. De schoonmaak kwaliteit is buitengewoon goed. Stofzuigt ook de wat grotere dingen. Wat in een huishouden met huisdieren en kinder
VincentuitElst
25 juni 2016
27
Verbazing omdat we met de Dyson regelmatig goed het huis zuigen en dat Sien van ZoefRobot.nl er nog zoveel extra van de vloer en uit het tapijt komt. Afstandbediening geeft gemak, met programma, zelf starten en stoppen, het laadstation laten opzoeken. Het kan er mee. Robot is relatief stil, geen huilende stofzuiger. Wat een gemak zo'n robot zuiger, dat maakt qua leverancier en model eigenlijk niet veel uit, natuurlijk je hoeft het zelf niet meer te doen. Je moet bij alle robot zuigers natuurlijk
S Busse
25 juni 2016
28
Erg blij met Sien. Ideaal dat ze ook dweilt. De vloer ziet er altijd strak uit. Ook erg vriendelijke en goede service.
TrendyTo
25 juni 2016
29
Duidelijke uitleg in de handleiding. Eenvoudig aan te leggen, eenvoudig te bedienen. Werkt uitstekend! Maait het gras op de ingestelde tijd volledig automatisch. Door de mulchfunctie kan het gemaaide gras blijven liggen, scheelt een hoop werk.

Reageer

Annuleren
Twitter Googleplus Facebook

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.