Geen producten (0)

Hans W.

Ja, het antennesnoertje van de wekker was net iets te lang; Emma had 'm al te pakken. Was mijn eigen schuld. Ik heb nu de losse snoeren keurig vastgelegd; Emma kan haar werk nu ongestoord doen. Ze doet het zelfs als ik zit te werken, zonder morren. Ik moet wel af en toe mijn benen optillen. Ik zal haar wel even programmeren dat ze alleen stofzuigt als ik niet aan mijn bureau zit.

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren
Twitter Googleplus Facebook

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.